2777
2789

کسی بوده که بی هیچ علامتی مثل لکه بینی و کنردرد و اینا جواب ازمایشش مثبت شده باشه؟؟؟ 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز هفتم انتقالمه..به جز دو روز اول لک بینی نداشتم..درد کمر و دل هم روز چهارم زیاد بود..الان تقریبا هیچ علامتی ندارم.. نمیدونم چجوریه 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

من آزمایش اولم روز ۱۳ام مثبت شد

لکه بینی و کمردرد نداشتم

فقط گاهی دل درد و‌کمی پا درد داشتم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
روز هفتم انتقالمه..به جز دو روز اول لک بینی نداشتم..درد کمر و دل هم روز چهارم زیاد بود..الان تقریبا ...

گلم با علامت بودن یا نبودن هیچ کدوم نشونه بارداری یا عدم بارداری نیست، علامت دل ددر و وکمر درد و... همه مال داروهای هورمونی هست که خوردیم

من آزمایش اولم روز ۱۳ام مثبت شد لکه بینی و کمردرد نداشتم فقط گاهی دل درد و‌کمی پا درد داشتم

ای خداااااا میشه منم دوباره مامان بشم 

من آزمایش اولم روز ۱۳ام مثبت شد لکه بینی و کمردرد نداشتم فقط گاهی دل درد و‌کمی پا درد داشتم

ای جونم مثبت شدی  

من هنوز جرات نکردم بی بی بزنم یا آزمایش بدم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
از اول تا الانش چقد هزینه کردی عزیز دلم 

من دفه اوله ای وی اف کردم...با داروهام حدود 6 تومن ..البته این سیکل