2777
2789
عنوان

خانومایی که با آی وی اف باردار شدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 59 پست
با ۲ تا آزمایش ژنتیک هر کدوم یک و دویست و عکس‌رنگی‌و تعیین جنسیت و همه‌چی آزاد بدون دفترچه حدود ۱۶ ...

نتیجش چی شد؟ جنسیت دلخواهت بود؟ بیمه قبول نمیکردن؟باراول گرفت؟ مشکل بارداری نداشتی؟

کدوم مرکز آی وی اف تعیین جنسیت تون انجام دادین؟ بچه اولتون هست؟

ابن سینا عزیزم. بله اولی ش هست

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجش چی شد؟ جنسیت دلخواهت بود؟ بیمه قبول نمیکردن؟باراول گرفت؟ مشکل بارداری نداشتی؟

چقدر سوال😁

فعلا که خدارو شکر بتام مثبت شد ولی دفعه اول نه

جنسیت هم خودمون مشخص کردیم کدوم رو انتقال بدن

برای عمل ها بیمه قبول نمیکردن. ولی ویزیت رو نمیدونم چون من مطب میرفتم

مشکل هم کم تحرکی اسپرم بود

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=4188 تو ...

مرسی گلم..حتما سر میزنم 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
چه مشکلی داشتی و کدوم مرکز انجام دادی؟

من خودم انسداد لوله و مشکوک به اندومتریوز و چسبندگی لوله ها...رفتن بیمارستان گاندی رفتم..البته دکتر  صالحپور میرفتم..گفت بیا گاندی 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
ب سلامتی گلم خدا بحق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه ناامیدت نکن برام منم دعا کن مشکلاتم حل بشه قربونت برم

قربونت برم...ان شالله مشکلات توام هر چی هست تو همین روزا و شبای عزیز حل بشه 

من فردا میشه دو هفته که از انتقالم میگذره، منم هیچ علائمی ندارم، حتی سینه هامم درد نگرفته

دفه اولته؟؟؟ دکترت کیه 

چقدر سوال😁 فعلا که خدارو شکر بتام مثبت شد ولی دفعه اول نه جنسیت هم خودمون مشخص کردیم کدوم رو انتق ...

نیکی جان، بی بی چک منم امروز مثبت شد

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
نیکی جان، بی بی چک منم امروز مثبت شد

واااای مبارکت باشه

ب جون خودم همین دفعه قبل که حرف میزدیم باهم میخواستم بهت بگم ب دلم افتاده شما هم مثبت میشی😍😍😍😍

مبااااارکههههه

دفعه دوم، امروز بی بی چک زدم مثبت شد، کلینیک ناباروری اصفهان میرفتم

مبارک باشه گلم.منم میخوام برم ای وی اف عزیزم کلینیک ناباروی پیش کی میرفتین

منم میخوام اقدام کنم

ولی تو انتخاب پزشک و مرکز موندم

با این که پیش کلانتری رفتم 😔😔😔

فکر میکنم دلسوزانه کار نمیکنن

منشیا و کادرش هم که خیلی بد اخلاقن 😔

مبارک باشه گلم.منم میخوام برم ای وی اف عزیزم کلینیک ناباروی پیش کی میرفتین منم میخوام اقدام کنم ول ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله به زودی قسمت خودت. اتفاقا دکتر کلانتر خیلی مهربون و دلسوزه. البته من مریض دکتر احمدی بودم و همیشه خودش منو ویزیت و سونو میکرد. قبلا ها پیش دکتر حیدری میرفتم که دیگه بعدش شدم مریض دکتر احمدی کلا. چون خودش همش میگفت دفعه بعد بیا پیش خودم. 

درسته اکثر ماماهاشون بداخلاقن ولی خود دکترا خوبن و مرکز خوبیه، به نظر من می ارزه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
ممنون عزیزم. ان شاءالله به زودی قسمت خودت. اتفاقا دکتر کلانتر خیلی مهربون و دلسوزه. البته من مریض دک ...

خود دکترا  خوبن ولی زیادی سرشون شلوغه 

من که برای خارج رحم رفتم احمدی لوله چپ م رو خارج کرد با این که من هفته پنج بودم بچه کوچیک بود

میتونستن لوله رو نگه دارن به نظر خودم

ولی انجام ندادن

الانم گفتن بیا ای وی اف

ولی چون اونجا عملم کردن حالم خیلی بد بود

از کنارش هم رد میشم

میترسم و ناراحتم

چند نفر هم گفتن برو کلینیک دولتی بهتره

الانم یک ماه از عملم میگذره ولی خیلی موندم توی انتخابم

آره عزیزم من بار اول باردار شدم الان تو هفت هفته هستم علائم خاصی نداشتم فقط چهار روز استراحت کردم ولی کار سنگین اصلا انجام ندادم خودم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم