2789
عنوان

پیرسینگ گوش کمک

28 بازدید | 10 پست

من دیروز پیرسینگ زدم با آنژیوکت والکلم زدم هم برا خودم هم برا دوستم برا اون اصلا خون نیومد برامن ولی خون اومد خیلیم درد داشت بالای لاله گوش تو غضروفش

بعد امروز گوشواره سوزنی هایی که داروخونه گرفته بودمو ازش درآوردم گوشواره سوزنی نقره مو انداختم حالا به نظرتون اشکالی نداشت؟

میگم نکنه نباید دستش میزدم نقره بد نیست؟

چرک خشک کن وپماد تتراسایکلین هم زدم قبلش الان چیکارا کنم که عفونت نکنه؟

نه اشکالی نداره جز پماد اینا مرتب با روغن چربش کن نمک هم بزن قرص چرک خشک کنم تا ده روز یا دوهفته بخوری هیچی نمیشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهتره دیگه گوشواره رو فعلاً عوض نکنی و زیاد بهش دست نزنی چون پیرسینگ غضروف تازه زدی و دستکاری کردنش میتونه باعث تحریک یا عفونت بشه نقره لزوماً بد نیست ولی برای پیرسینگ تازه معمولاً گوشوارههای استیل پزشکی یا تیتانیوم مناسبترن همچنین تتراسایکلین و چرکخشککن رو خودسرانه استفاده نکن چون همیشه لازم نیست محل پیرسینگ رو روزی ۱ تا ۲ بار با سرم شستشو یا محلول سالین تمیز کن دستهای تمیز داشته باش و مراقب باش روی گوش نخوابی اگر قرمزی شدید تورم زیاد درد رو به افزایش ترشح زرد یا سبز یا تب پیدا کردی بهتره به پزشک مراجعه کنی

بعضیاتون خیلی چرتید

بهتره دیگه گوشواره رو فعلاً عوض نکنی و زیاد بهش دست نزنی چون پیرسینگ غضروف تازه زدی و دستکاری کردنش ...

ممنون از توضیحاتت الان دردش مثل نبض میزنه اگر همه اعصاب بدنم جمع شده اون گوشه