2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کنار بینی مخفی نمیشه ولی سپتیوم میتونی بچرخونیش بالا

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه اوایلش که اصلا نمیشه نمیشه درش بیاری یا چیزی بزنی روش .

نهایت برو بزن بیا ، چیکارت میخوان بکنن بابا دعوا، داد بیداده دیگه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

حلقه ای رو که خیلیییی دوست دارم ولی راه فکر نکنم داشته باشه مخفیش کردهمون نگینی

منم انقد پیرسینگ دوست دارم

نگینی یا پیرسینگ ابرو

دوست داشتم بزنم ولی خب فعلا نمیشه

می تونی مثلا بهانه بیاری بگی فیکه برچسب زدم ؟

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

نه اوایلش که اصلا نمیشه نمیشه درش بیاری یا چیزی بزنی روش .نهایت برو بزن بیا ، چیکارت میخوان بکنن باب ...

ببین از دعوا و فلانش نمیترسم

از محدودیتای بعدش میترسم

اگه بزنم دیگه نمیذاره برم بیرون کلا زندگیمو جهنم میکنن

منم انقد پیرسینگ دوست دارم نگینی یا پیرسینگ ابرودوست داشتم بزنم ولی خب فعلا نمیشه می تونی مثلا بهانه ...

پیرسینگ ابرو رو میشه قایم کرد با مو به نظرم

فقط خیلی باید محتاط باشی

منم ابرو دوست دارم ولی بهم نمیاد چون ابروهام خیلی تیره ست

نه اصلا راه نداره .. همون به امید هاید کردنش با کانسیلر و فلان بودم که یه جا گفته اصلا نباید روش چیزی بزنی

ببین از دعوا و فلانش نمیترسماز محدودیتای بعدش میترسم اگه بزنم دیگه نمیذاره برم بیرون کلا زندگیمو جهن ...

چقدر میخوان محدود کنن؟ بهشون بگو میخوام بزنم پس کنار بیاین .

اخه مگه چقدر زنده ایم؟

چرا درک نمیکنن والدین که اونا صرفا والدن نه مالک

چقدر میخوان محدود کنن؟ بهشون بگو میخوام بزنم پس کنار بیاین .اخه مگه چقدر زنده ایم؟چرا درک نمیکنن وال ...

همش میگم بذار برم دانشگاه بعد هرکاری خواستم میکنم

الان اگه کاری که نمیخوانو بکنم نمیذارن از شهرم برم فعلا کارم گیره پیششون

میگن تا اینجایی نتونستیم چمعت کنیم