2789
عنوان

تحلیل قیمت طلا

65 بازدید | 12 پست

کی میتونه تحلیل کنه وضعیت طلا چی میشه

بخریم یا نه؟

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معلوم نیست ممکنه بیاد ۱۴ رو ببینه ممکنه ۲۰ رو ببینه

مرسی از تحلیل تون با اختلاف ۶ میلیون هر گرم ،تحلیل سقف داره ماکسیمم اش سقف بگیری دو هست !!!

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

یعنی شما می گین گرون تر از ۱۷۹۰۰ می شه یا ارزون تر ?

میگما یک برنداز ریز کنی تورم!!! دختر خوب متوجه میشی ک دیگ سه ماهی هست نمیشه برای طلا درامدش گرفت ،سرمایه گذاری طلا هم رسید یکسال تا دوسال ،فقط میتونی اونس تراز بگیری ک اونم ارزش نداره چون اعصاب و روان درنظر میگیره

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

میگما یک برنداز ریز کنی تورم!!! دختر خوب متوجه میشی ک دیگ سه ماهی هست نمیشه برای طلا درامدش گرفت ،سر ...

منم همینطور فک می کنم حداقل تا ۷ ۸ ماه دیگه ثابته بنظرم طلا جهش خودشو داشته و تموم شد اون رشد انچنانیش بنظرتون دلار چطوره ؟

منم همینطور فک می کنم حداقل تا ۷ ۸ ماه دیگه ثابته بنظرم طلا جهش خودشو داشته و تموم شد اون رشد انچنان ...

بازار طلا کلا ول کن دید متمرکز نداشته باش،شناسایی بازار سرمایه ای انجامش فقط جواب میده درامد باید ازش دربیاد ،چون دیگ این سه تا جنگ اخیر اثبات رسوند ک بازار درامدی ها ک ب تحلیل وصل میشن فقط وقت گذرانی با ضرر و بهم ریختن اعصاب و روان هست