2789
عنوان

نام کاربری

75 بازدید | 26 پست

کیا وقتی تو نی نی سایت میان ونظرات رو می خونن به نام کاربری خم دقت می کنن وتوذهنشون می مونه ومیشناسن افراد رو .خیلی برام جالبه من خودن دقت نمی کنم وفقط نظرات رو می خونم

منم دقت نمیکنم تو تاپیکای طولانی نظرات کاربرها رو هم نمیخونم فقط استارتر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن من دقت نمیکنم

گاهی برا کساییم ک باهاشون بحثم شده هم ریپ میزنم بعد طرف پرخاشگری میکنه میفهمم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

البته گاهیبعضیا خیلی برجسته شدن تو ذهنم

آخه میدونی مثلا تو ی تایپیک دیگه مثلا یکی به اون یکی میگه سلام فلانی چه خبر .اون مسئاله حل شد یا از فلانی چه خبر برم جالبه انگار واضح همو میشناسن

آخه میدونی مثلا تو ی تایپیک دیگه مثلا یکی به اون یکی میگه سلام فلانی چه خبر .اون مسئاله حل شد یا از ...

خب اونا معلومه خیلی با هم حرف زدن درمورد اون مسئله

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)در خواست ندهههههههه🔪🩸