2821
2789

توقع و انتظارات بالاست ترجیح میدن تنها بمونن تا مورد ایده آل پیدا بشه

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واله یه پرستار میشناسم شهرش مولتی میلیاردره بساز بفروش خفن خوب پرستاری یه شغله معمولیه خیلی بالا نیست که بخواد با مردای خیلی خاص ازدواج کنند

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خب بنظرم مورد ایدع ال نمیاد که موندن

اره . پس یا باید تنها موند یا انتظارات رو پایین آورد،، من باشم تنهایی رو ترجیح میدم

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

کی گفته لول شغل ازاد پایینه طرف شغلش ازاده ولی ماهی بالای 100 درامدشه این بی لولیه؟؟؟

پرستار ها دنبال کیس خوب میگردن ن هر کی از راه رسید جواب بله بدن

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

کی گفته لول شغل ازاد پایینه طرف شغلش ازاده ولی ماهی بالای 100 درامدشه این بی لولیه؟؟؟پرستار ها دنبال ...

خب آدمی که تحصیل. کردس و درس خونده

طبیعیتا باید با هم لول خودش،شغل دولتی ازدواج کنه ...

وگرنه اون خانم میتونست درس نخونه بشه آرایشگر

با همون آقا شغل ازاد ازدواج کنه ...

خب آدمی که تحصیل. کردس و درس خونده طبیعیتا باید با هم لول خودش،شغل دولتی ازدواج کنه ... وگرنه اون خا ...

درسته ولی الان یه کارمند نهایت 40 حقوقش باشه تو این دوره زمونه پول مهم تر از شغل اسم و رسم داره یه کارمند همیشه یه کارمنده ولی کسی که شغلش ازاده رو دکتر مهندس استاد و هزار جور دیگه صدا میزنن به خاطر اینکه وضعش خوبه

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

واله یه پرستار میشناسم شهرش مولتی میلیاردره بساز بفروش خفن خوب پرستاری یه شغله معمولیه خیلی بالا نیس ...

چه ربطی دارع !

پزشک سراغ دارم همشون موندن

اخر سر هم کسی نگرفتشون

کی گفته پرستاری معمولیه ، طرف درس خونده تحصیل کردس

با پزشک که میتونن

نمیدونما ولی شنیدم پرستارارو تحویل نمیگیرند اخه پرستار پایین تر هست دکتر با دکتر عروسی میکنه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
چه ربطی دارع ! پزشک سراغ دارم همشون موندن اخر سر هم کسی نگرفتشون کی گفته پرستاری معمولیه ، طرف درس خ ...

من اصلا رشتم اینچیزا نیست فقط شنیدم پزشکا پرستارارو محل نمیکنند ربطش هم اینه اونا حداقل 8 سال درس خوندن پرستارا کمتر درامدشون پرستیژشون بیشتره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز