2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس ازدواج میکنن براچی🫥🫥🫥

ازدواج میکنن که تو بغل بخوابن؟😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اینکه تا اخرش تو بغل هم باشیم،نه مسلما

اولش اره

بعدش نه دیگه

ادم تو خواب باید راحت باشه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

ازدواج میکنن که تو بغل بخوابن؟😂

ن پس ازدواج میکنن که به هم دیگه نگاه کنن واقعا ما تو دنیا کسیو نمیبینیم بعد یه جنس مخالف مارو میگیره که فقط نگاه کنیم همو

ازدواج میکنن براچی؟

من نامزدم شبهای که پیش همیم در حد ربع ساعت شاید همو بغل کنیم😂 گرمه بیشتر از اون نمیشه تحمل کرد اون ...

😂😂😂😂

آخه دختر خالم میگه تا صبح تو بغل شوهرم می خوابم و اگه تو بغل اون نخوابم خوابم نمی بره

یکی کنارم باشه خواب نمیرم

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

😂😂😂😂آخه دختر خالم میگه تا صبح تو بغل شوهرم می خوابم و اگه تو بغل اون نخوابم خوابم نمی بره

یا تازه ازدواج کرده یا فانتزیش زیاده😂

فرزند ایران و جان فدای میهن🖤