2789
عنوان

ریزش موی ناگهانی

62 بازدید | 19 پست

من موهام تا زانومه بعد امروز داشتم شونه میکردم هر چی شونه میکردم تموم نمیشد هی باز مو کنده میشد با اینکه موهام دیگه گره توش نبود ولی هی باز مو جمع میشد برای اولین بار بود که اینجوری میدیدم و واقعا خیلی ترسیدم رفتم حموم باز همین حجم از سرم میریخت تا حالا اینجوری نشده بودم چیکار کنم خیلی ترسیدم میترسم دیگه شونه بزنم موهامو یعنی چرا اینجوری شده من تازه قرص دی و سی و ب۱۲ هم هر روز مصرف میکنم کمبود اینا رو ندارم همین الانم دست میکنم تو موهام در میاد اصلا انگار تمومی نداره نکنه کچل شم وای خدا

مو در سال یکی دو بار اینطوری ریزشش بیشتر میشه و بعد تموم میشه

اگه ادامه پیدا کرد باید نگران باشی، نه با ۲-۱ روز

درضمن در مورد تو ، هر تار مویی بیفته خیلی بیشتر به چشم میاد چون بلنده خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو دکترتیروئیدت چک شه

تازه ازمایش دادم مشکل نداشتم یعنی میتونه یه دفعه ایجاد بشه من همین چند روز پیش شونه زدم عادی بود الان اینجوری بود یعنی هر کی ببینه فکر میکنه دور از جون شیمی درمانی کردم اینقد زیاده

این چند وقت استرس یا ناراحتی ناگهانی خدای نکرده نداشتی که شوکه بشی ..دور از جون من با خبر شنیدن مرگ یکی از عزیزام ریزش موهام دقیقا اینجوری بود

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

مو در سال یکی دو بار اینطوری ریزشش بیشتر میشه و بعد تموم میشهاگه ادامه پیدا کرد باید نگران باشی، نه ...

مطمئنی من میمیرم و زنده میشم تا چند روز بگذره ببینم ادامه داره یا نه ببین میگم جوری میریزه انگار دور از چون شیمی درمانی کردم همینجوری انگار مو به سرم وصل نیست همینجوری میریزه

تازه ازمایش دادم مشکل نداشتم یعنی میتونه یه دفعه ایجاد بشه من همین چند روز پیش شونه زدم عادی بود ال ...

پرولاکتینت چی؟ من ریزش مو ور اثر استرس طبق گفته دکتر ارثی داشتم ولی یدقعه ری شم خیلی زیاد شد این پرولاکتین و تیروئید ناشتام بالا بود. اهنم شدبد پایین. اگرمشکلی نیست برو دکتر سریع دست دست نکن بدتر بشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
این چند وقت استرس یا ناراحتی ناگهانی خدای نکرده نداشتی که شوکه بشی ..دور از جون من با خبر شنیدن مر ...

نه فقط چند تا شب بیدار داشتم که اونم جاش صبح تا تا عصر خوابیدم تنها چیزی که تو زندگیم تغییر کرده همین تایم خوابم بوده

مو مثل درخت هستش،درخت ها رو هر چند وقت یه بار هرس میکنن،یعنی شاخه های اضافه ش رو میبرن تا پر بار تر بشه،موهاهم هر چند وقت یه بار باید سه چهار سانت کوتاه بشن تا پر بار بشن ،موخوره نگیرن ،و سالم بمونن

مو مثل درخت هستش،درخت ها رو هر چند وقت یه بار هرس میکنن،یعنی شاخه های اضافه ش رو میبرن تا پر بار تر ...

من موهامو هرماه میبرم و کوتاه میگنم اخر موخوره و ریزش داره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پرولاکتینت چی؟ من ریزش مو ور اثر استرس طبق گفته دکتر ارثی داشتم ولی یدقعه ری شم خیلی زیاد شد این پرو ...

اخرین بار چند ماه پیش ازمایش دادم همه چی اوکی بود پرولاکتین و تیروئید نرمال بود اسارس دارم ولی من چند ساله استرس دارم چون پشت کنکورم سالهای قبلم کنکوری بودم ولی تا حالا اینجوری نریخته بود

ازمایش خون یدم یا برم دکتر

اخرین بار چند ماه پیش ازمایش دادم همه چی اوکی بود پرولاکتین و تیروئید نرمال بود اسارس دارم ولی من چ ...

هر سه ماه باید چک کنی طبق گفته دکتر تیروئید من

اخرین بار چند ماه پیش ازمایش دادم همه چی اوکی بود پرولاکتین و تیروئید نرمال بود اسارس دارم ولی من چ ...

😐فکر کردم این روزها دادی منم ب فاصله چندماه یهو همه چی بهمریخت خب ی ازمایش چکاپ بده

ازمن ریزش داش خط رویش موم خیلی خالی شد شک کردم