2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

22 بازدید | 4 پست

من چند ماه واسه کنکور خوندم و تلاش کردم

ولی حالا که باید بیشتر تلاش کنم

مطالعم به صفر رسیده

تو رو خدا برام دعا کنید بهم انگیزه بدید ی حرفی من برم بشینم بخونم انگار طلسم شدم نمیتونم برم سمت درس

ببین این روزای آخر و نزدیک به کنکور خیلی خیلی ارزشمندند نتیجه توی این روزا خیلی میتونه جا به جا بشه اگر تو این روزا،خیلی خوب بخونی قشنگ دو برابر روز های ابتدایی که خوندن و شروع کرده بودی نتیجه میگیری فقط بخون شل نکن که زحماتت به خاطر اینکه این چند روز و از دست دادی به باد نره خدایی نکرده

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

ببین این روزای آخر و نزدیک به کنکور خیلی خیلی ارزشمندند نتیجه توی این روزا خیلی میتونه جا به جا بشه ...

خیلی شل کردم

همش استرس گرفتم

خدایا خودت کمکم کن

نمیدونم چرا سردرگمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شل کردم همش استرس گرفتم خدایا خودت کمکم کن نمیدونم چرا سردرگمممم

عزیزم طبیعیه

خسته شدی بلاتکلیفی دلت میخواد هرچی زودتر تموم بشه کاملا درکت میکنم الان ۹۹ درصد کنکوریا این حسا رو دارن باور کن رتبه یک هم این استرسا رو داره

ولی با مدیریت کردنشونه که تفاوت ها معلوم میشه یکی میتونه کنترلش کنه میتونه دوباره به برنامش برگرده و اجراش کنه و نتیجش بهتر از حد انتظارش میشه چون بهت گفتم ساعت به ساعت این روزهای نزدیک کنکور شبیه طلا میمونه هرچی بخونی و مرور کنی و جمع بندی کنی تو ذهنته

ولی اگر از دست برن این روزا نتیجه معمولا بدتر از حد انتظار میشه چون بازه خیلی مهمی از دست رفته و مغز نتونسته مرور و بازیابی درستی بکنه

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

عزیزم طبیعیه خسته شدی بلاتکلیفی دلت میخواد هرچی زودتر تموم بشه کاملا درکت میکنم الان ۹۹ درصد کنکوریا ...

دقیقا عزیز همه حرفات رو قبول دارم بی من این بازه خرداد رو از دست دادم حس میکنم نمیتونم جبران کنم و ترسیدم

خیلی ترسیدم