2789
عنوان

یک بار برای همیشه😂

87 بازدید | 22 پست

چرا میگن خرابا شانس دارن؟ واقعا هم دیدیما همه اطرافشون دیدن ولی چرا چجوری میشه اصلا

گریه و چای و غم و دونخ بهمن و بعد بازهم گریه و یک دور دگر مصرع قبل،

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای یاد اون جوکه افتادم😂

میگفت تایلند تا حالا جنگ و...نداشته هیچ کشوری باهاش کاری نداره راسته میگن خرابا شانس دارن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واقعا خرابا شانس دارن

جدی من زیاد دیدما دختره با اینکه همه کارس یه خواستگاری هایئ داره بیا و ببین

آخرین بار یکی از بدترین دخترای شهرمون که آوازش همه جا پیچیده بود شد زن یكی از پولدارهای شهرمون زندگیش زبرو رو شده فقط باید بیای و ببینی

چون با مردای زیادی در ارتباطند همه جور آدمی رو میبینن لاشی رو از غیرلاشی تشخیص میدن این وسط طریقه مخ ...

دقیقااا

تجربه شون بیشترهاونام هزاربار شکست خوردنخیلی اوقات پس زده شدنکاراشون یجور تمرین و ورزش برای رابطه اس

خب این چیزا فقط با تجربه بدست میاد؟

ولی واقعا بیشتر این چیزیه که شما میگی

چون همه جور آدمی سمتشون میاد ولی سمت یه دختر عادی هرگز

من خودم دیدم

بعضی وقتا با خودم میگم چجور این آدما ایدزی چیزی نمیگیرن؟بیا ببین کی گرفتش ولی

حالا ما باشیم خواستگار تا جد و ابادمون و تحقیق اخرشم یه عیبی میذاره

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

اصلا قبول ندارم یه خراب بتونه زندگی خوبی داشته باشه هیییچ وقتتت... نهایتا در ظاهر خوب جلوه کنه زندگیشون از درون داغونه روحی داغون از نظر ادب و احترام تو خانواده داغون... عشق بین زن و شوهر داغون.. مرداشونم یکی مثل خودشونن چشمشون دنبال بقیه اس

فکر میکنی

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨