2789
عنوان

این آدمای بی لیاقت

34 بازدید | 6 پست

به هیچ آدمی روی کره زمین اعتماد نکنید دردودل نکنید باهاش زود صمیمی نشید اینا آدما همشون نقاب میزنن فیلم بازی میکنن یعنی کسی که به ظاهر دوستته واقعا دوست نیست چشم و گوشتونو باز کنید امشب سر همین موضوع کلی اشک ریختم بعضی آدما واقعا خیلی بی ذات و دو روان تازه خودشونم میگن ذات شون خوبه و طرف مقابل و مقصر میکنن حتی با احساسات طرف بازی میکنن نقش بازی میکنن به هیچ آدمی اعتماد نکنید مگه وقتی که دیگه خیلی خودشو ثابت کنه و استثنا قابل باشه

واقعا موندم چرا همچین آدمای سمی من باهاشون در ارتباط بودم و واسشون غصه میخوردم

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

لایک گنددددده.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هعی خواهر من

تنها نیستی

همه مون از این سم ها داشتیم و زخم خوردیم ازشون

منفور ترین آدما کسایی ان که خودشون مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هعی خواهر من تنها نیستی همه مون از این سم ها داشتیم و زخم خوردیم ازشون منفور ترین آدما کسایی ان که ...

اره واقعا امروز انقد بهم ریختم بخاطر این قضیه امیدوارم هیچوقت همچین آدمای سمی سرراهتون خدا نزاره

من دوست صمیمیم باهاش درددل کردم اینقدر بی ظرفیت بود همون لحظه به روم اورد دیگه دورش رو خط کشیدم

خااااک تو سرش اون دوست نیس که

اره واقعا امروز انقد بهم ریختم بخاطر این قضیه امیدوارم هیچوقت همچین آدمای سمی سرراهتون خدا نزاره

آمین

انشالله آدم های بد ذات و سمی از زندگیتون دور باشن

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40