2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 151 پست
خب نباشه جای تعجب داره پوست عادی همینه

خیلی باهاشون درگیرم امیدوارم خوب شن اینقدر متخصص پوست عوض کردم آخری بهم گفت مشکلت پوست نیست برو متخصص روانپزشکی وگرنه پوستت اونقدر که فکر میکنی بد نیست

ن بیرون رفتم رژ گونه فراوان میزنم ریمیل هم میزنم سایه اینا هم میزنم با همون رژ گونهاینجا رژم بهم نمی ...

آره مشخصه موهاتم ناناس بود

رژگونه خیلییی فراوون نزن خزه خواهر

الان که عکستو دیدم به نظرم همه چی به شانسه اگه قسمتت باشه اتفاقای خوبم میوفته سیسی 💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره مشخصه موهاتم ناناس بود رژگونه خیلییی فراوون نزن خزه خواهر الان که عکستو دیدم به نظرم همه چی به ش ...

ممنون عزیزمممم ناناسی از خودتهicon icon

آره همه میگن کمترش کن مثل عروسک قدیمی ها میشی خخخ امیدوارم بتونم

آره واقعا ما هم که خانوادگی بد شانس خخ امیدوارم بهترین برای تو هم پیش بیادicon

دیگه قیافه ارثی هست نمیشه کاریش کرد حتی اگه شبیه بزمجه هم باشین نباید به خودتون انرژی منفی بدین باید خودتون رو بپذیرین و همونطور که هست دوست داشته باشین کلی آدم هستن شبیه گوریل ان ولی خوشحالن🌲🪴

میو میو میو میو🐈🎀

چرا زیبایی یاتثصیف خودتو محدود میکنی به داشتن خواستگار و اینا؟ تو لول روی خودت و اعتماد بنفس کار کن ...

آخه طرف ما همسن من تو فامیل نامزد کردن یا حتی بچه دارن من اصلا تو این فاز نیستم و قطعا کسی هم بیاد رد میکنم چون شدیدا درسم فعلا برام مهمه

اما عجیبه دوستام همشون کسیو دارن یا داشتن یا خواستگار دارن و... من همش فکر میکردم شاید واقعا مشکلی دارم و برام عجیب بود :(