2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 151 پست
شاید الکی میگن مثلا من یکی از دوستام خیلیییی قیافش معمولیه خودش هی میگه رفتیم فلان عروسی اونجا ازم خ ...

نه جلو خودمم پیش اومده بهشون بگن یا اکسشون رو میشناسم و... مثلا فامیلشون میاد خواستگاری چند مورد

یکی از دوستای منم از معمولی پایین تره اما باباش آدم خفنیه دختره رو ندیده پزشکا وکیلا مهندسا خواستگاری میکنن به خاطر باباش اما من خانوادمم به درد نمیخورن رسما هیچی ندارم هوووف

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خب خانواده مهمهشایدم از سنت کمتر نشون میدی

اره بیبی فیسم اما اونقدر نه ۱۹ شاید ۱۸ اینا بخورم قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵ یه مقدار ریزم بیبی فیسیم برا همینه

آخه معمولی هم یعنی نیستم؟واقعا فکرنکنم زشت باشمم هعی:( کسایی رو میشناسم معمولی رو به پایین یه نامزد هایی کردن که تعجبببب کردم همین اطرافیان نزدیکم اونوقت منو یکیم نخواسته تو عمرم

اره بیبی فیسم اما اونقدر نه ۱۹ شاید ۱۸ اینا بخورم قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵ یه مقدار ریزم بیبی فیسیم برا همینه ...

ببین این چیزا خیلی به شانسه

نمیدونم واقعا امیدوارم ناراحت نشی شایدم الکی ازت تعریف میکنن 🥲💔

ببین این چیزا خیلی به شانسه نمیدونم واقعا امیدوارم ناراحت نشی شایدم الکی ازت تعریف میکنن 🥲💔

اخه خودمم تو آینه خودمو میبینم حداقل معمولی رو هستم چشام درشت ابروهام پهن لبام اینگار ژل زده دماغم قلمی هیچ قوسی هیچی نداره مژه هام پر فقط پوستم جوش کمی داره و منافذ و یه کوچولو جای جوش

عکسمو میزارم نظر بده خدایی

بیرون رفتنی همیشه این هستی ؟

به نظرم ریمل لازم هستی نه که الان بد باشی ولی بیشتر تو چشم میای و اینکه خوشگلی ولی چهره معصومانه داری معمولا پسرا جذب چهره های لوند میشن

اگر هم ریمل زدن دوست نداری میتونی لیفت مژه کنی حس میکنم خط چشم هم بهت میاد

در کل به نظرم خوشگلی ولی باید یکم بیشتر به خودت برسی

کاملااا صادقانه و بدون اغراق گفتم

بیرون رفتنی همیشه این هستی ؟ به نظرم ریمل لازم هستی نه که الان بد باشی ولی بیشتر تو چشم میای و اینکه ...

مممنونم عزیزم وقت گذاشتی نظر دادیicon

همش حس میکردم شاید واقعا زشتم:(

بیرون رفتنی همیشه این هستی ؟ به نظرم ریمل لازم هستی نه که الان بد باشی ولی بیشتر تو چشم میای و اینکه ...

ن بیرون رفتم رژ گونه فراوان میزنم ریمیل هم میزنم سایه اینا هم میزنم با همون رژ گونه

اینجا رژم بهم نمیاد معمولا تینت بیرون میزنم

اینجا مژه هام کوتاه افتاده وگرنه خانوادگی مژه ابرو پری داریم