2789
عنوان

بچم نمیاد بغلم

29 بازدید | 12 پست

ای بشکنه این دست که نمک نداره

پسرم 9 ماهشه بغل هر کی میره دیگه بغل من نمیاد شوهر و مادرشوهرمم هی میگیرن بغلشون جلو هر کس و ناکسی میگن برو بغل مامان ...بچمم نمیاد هر هر میخندن اعصاب نمونده برام ☹️

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی دست و پایی ببخشیدا بچه 9 ماه چرا باید عادت کن به دیگران

وا مگه تقصیر منه 😐بخدا آدم از دست شماها شاخ در میاره

بیس چاری خونه ایم انقد دیر به دیر کسیو میبینه دیگه منو یادش میره

بیخیال اصلا من که از هیچی شانس نیاوردم بچمم روش

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بگو شیر میخوای دیگه 😂😂

انقد خجالت میکشم میرم بگیرمش میگم مامان بیا شیر بخور پشتشو میکنه به من 😭

انقد خجالت میکشم میرم بگیرمش میگم مامان بیا شیر بخور پشتشو میکنه به من 😭

الهی ...

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

بیاد بهت آویزون بشه کمر درد بگیری خوبه؟نترس اضطراب جداییش شروع بشه میچسبه بهت

چی بگم والا نمیگم آویزون ولی میخوام بغلش کنم پشتشو نکنه بهم حس میکنم دوسم نداره

اه اه اینقد ازاین کارا بدم میاد خاک تو سرشون بچه اس دیگه هر روز بغل شماس عادی میشین براش

🥲❤️مرسی مامانمم میگه چون تورو همیشه میبینه عادی شدی