2789
مادر بزرگت؟!!برگام

دقیقا خواهر نمیدونی که چند هفته پیش خالم گوش وایساد من با نامزدم داشتم بحث میکردم یکم چون با دوستاش بیرون بود فکر کردم دوستاش مشروب خورن منم حرف مشروب میزدم میگفتم بگو که نخوردی و فلان این رفت به مامانم گفت مامانم اومد به من گفت داشتین دعوا میکردین مگه مشروب خورده من گفتم نه بابا براش جریانو توضیح دادم اومدم تو اتاق به خالم گفتم چرا بد متوجه شدی قضیه این شکلیه مادرجونم یوهو خودشو انداخت وسط گفت با پسر خوب ازدواج کن منم گفتم تو مگه میشناسیش که نامزدمو قضاوتش میکنی وقتی چیزی نمیدونی دخالت نکن مامانمم اومد هواداری بعدش منم گفتم مگه عروس تو خوبه گفت اونو حرفشو نزن اون عاقله ما هم دعوای خیلی بدی گرفتیم اون شب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا خواهر نمیدونی که چند هفته پیش خالم گوش وایساد من با نامزدم داشتم بحث میکردم یکم چون با دوستاش ...

وای چقدر سخت حق داری

چقدر بعضی ها حرف الکی میزنن باعث دلخوری میشن درکت میکنم از اون بدتر که مامانت پشتت نباشع

وای چقدر سخت حق داری چقدر بعضی ها حرف الکی میزنن باعث دلخوری میشن درکت میکنم از اون بدتر که مامانت پ ...

نه بابا مامانم هواداریه منو کرد مامانم اصلا باعث شد دعوا گرفتیم اومد داد و بیداد کرد سرشون

دختری خاله حسوووووودم پنج ساله ازش خبر ندارم در آرامشم ولی هروقت منو میبینه حسادت از چشاش میزنه بیرون از بس ذاتش بده

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

نه بابا مامانم هواداریه منو کرد مامانم اصلا باعث شد دعوا گرفتیم اومد داد و بیداد کرد سرشون

آها خوبه خداروشکر

فکر کردم گفته راست میگه وحرف مادر بزرگت رو تایید کرده

دختری خاله حسوووووودم پنج ساله ازش خبر ندارم در آرامشم ولی هروقت منو میبینه حسادت از چشاش میزنه بیر ...

منم یکی از اقوام وقتی منو میبینه بس انرژیش منفیه بخدا من الکی با شوهرم بحث میکنم اونم میگه چی شده الکی چته برای عجیبه منی که تا قبل از دیدن اون میگفتم میخندیدم همیشه همینه منم سعی کردم نبینمش جایی که اون هست

منم یکی از اقوام وقتی منو میبینه بس انرژیش منفیه بخدا من الکی با شوهرم بحث میکنم اونم میگه چی شده ال ...

ی سریا حتی نبینیشون هم موج منفی دارن باید از این آدما فقط فاصله گرفت من از بس خالم و دختر خالم نحس بودن کلا از زندگیم حذفشون کردم ایقد راحتم

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

ی سریا حتی نبینیشون هم موج منفی دارن باید از این آدما فقط فاصله گرفت من از بس خالم و دختر خالم نحس ب ...

اینم نحسه فقط به دوستم گفتم راجع بهش چون بارها اتفاق افتاد اصلا از طرز نگاهش میفهمیدم مشکل داره

به مامانم کگفتم میگفت نه بنده خدا چیکار تو داره icon نمیدونم متوجه نمیشد دیگه ولی به خودم ثابت شد از محالاته ببینمش دعوام نشه که خدارو شکر دیگه نمیبینمش جز عروسی جایی مجبور باشم

اینقدر بدم میاد از ادمایی که چشم ندارن موفقیت کسی رو ببینن، شما کی بهت حسادت میکنه

فامیل درجه یک .نوه خالم از منم هشت سال بزرگترع

به دوستم گفتم مگه همسنمنه گفت ربطی ندارع آدم بد ذات همینه

البته زیادن اما این متاسفانه زیاد میدیدمش تو جمع خانوادگی وگرنه دوستا منم کات کردم و خلاص