2789

بچه ها من بدترین مشکل رو دارم

پوستم مستعد کلوئیده بزنین نت میاره بعد جوش روی شونه هام شد کلویید رفتم کلی هزینه کردم درمان نشد و اندازه لوبیا های بزرگ روی شونه ها و پشتمه

خیلی دوست داشتم کراپ بپوشم برای باشگاه اما خجالت میکشیدم

چندین جلسه مشاوره رفتم الان میپوشم اما بعضی اوقات که یجوری نگام میکنن یا میپرسن راجبش خجالت زده میشم

به نظرتون نپوشم تا سوال نپرسن؟

برای خودم که دیگه مهم نیستن

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر هربار نگاهاشون اذیتت میکنه یک مدل کراپی بپوش که پوشیده باشهولی بنظرم چون خودت باهاشون کنار اومد ...

خیلی کراپ دو بندی دوست دارم

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

خیلی کراپ دو بندی دوست دارم

من توی موقعیت تو نیستم و نمیتونم درک کنم ، ولی اگر کسی روی بدنش ردی از سوختگی یا هرچی داشته باشه و مخفیش نکنه تحسینش میکنم ، چون این یعنی عاشق خودشه ، چی از این بهتر🥰

اسی درمان نداره؟با لیزر و اینا

نه عزیزم حتی تا الان دلیل تشکیلش مشخص نشده

امل جاد رو توی اینستا ببین دبی هست اونجا هم نتونست درمانش کنه

نه عزیزم حتی تا الان دلیل تشکیلش مشخص نشده امل جاد رو توی اینستا ببین دبی هست اونجا هم نتونست درمانش ...

اگه خودت مساله ای نداری و از نگاهای فضولانه مردم اذیت نیستی بپوش عزیزم

مگه آدم چقد میخاد جوونی کنه که یه کراپ رو به خودش حروم کنه!