2789
عنوان

چک کردن گوشی پسرم

268 بازدید | 15 پست

به پسرم میگم زیاد تو گوشی چت نکن .گزاشتمش تک کلاس کنکور وکلی خرجش کردیم ،حالا گوشیشو چک کردم دیدم بادخترا چت میکنه وقربون صدقه اشون میره ؛بش گفتم چرا اینکار رامیکنی ؛بش برخورد ومیگه چرا گوشیم چک میکنی ،حالا دوتامون حالمون خرابه،به نظرتون چکار کنم،دیگه چک نکنم؟

خیییلی کارت اشتباه بود

به حریم خصوصیش وارد شدی بی اجازه

سنش اوکیه واسه انتخاب کردن پارتنر

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه چک کردن دیگه فایده ای نداره...

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

معلومه گارد میگیره دیگه با ۱۸ سال سن گوشی چک کردن جالب نیس

خودش باید تصمیم بگیره بخونه با کنترل کردن شما اتفاقی نمیافته متاسفانه

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼

چک کردن کلا کار زشت و اگزجره ایه تو برخورد با نوجوون

ولی به نظرم جلوشم بگیر چون الان وقتش نیست اما دلیل کارشم من میدونم احتمالا درس فشار اورده بهش و برای خالی شدن زهنش رو اورده به دختر بازی

سن اون شاید ولی دخترا نه

18 سال سن خوبی نیست واسه دختر؟

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

18 سال سن خوبی نیست واسه دختر؟

پسرا تو این سن فک میکنن خیلی بزرگ و مسعولیت پذیر شدن واس همین میرن سراغ کوچیک تر از خودشون مثلا ۱۶ سال

یه دختر تو این سن تازه داره هورمون و احساساتش شکل میگیره تایم خوبی نیس بنظرم

اما ۱۸ سال سن مناسبیه حق با توعه