2789
عنوان

هر فصل زیست یازدهم

78 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه ، ببخشید من یه نظرخواهی ازتون دارم ، ممنون میشم کمک کنین ، امسال یازدهم هستم و زیست نهایی دارم ، ۹ فصل هست زیست ، روزی ۷ ساعت برنامه ریزی کردم فقط برای زیست ، هر دوروز به بار یک فصل تموم شه ، یعنی در کل برای هر فصل ۱۴ ساعت تایم گذاشتم به نظرتون برای نهایی بالای ۱۹ نمره بگیرم این تایم اختصاص دادن خوبه ؟ و اینکه در کنار کتاب یک جزوه هم دارم اسمش زیست معجزه هست اونم بخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون جزوه مزوه ها رو ولش کن متن کتاب با نمونه سوال های سال های قبل بعدش سوال های تالیفی حل کن.بعضی درس ها بیشتر نیاز دارن بعضی کمتر البته ولی تایم خوبیه اگر تو طول سال تستی خوانده باشیش

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

زیاده یه بار خوب بخون و نمونه سوال زیاد حل کن و تست بزن خوندن کتاب به تنهایی کافی نیست نمونه سوال مدارس تیزهوشان رو حل کن که اگر سوال سخت دادن از پسش بر بیایی رو بقیه درس ها هم تمرکز کن مخصوصا عمومی ها مثل ادبیات

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

آره

از قبل خوندی؟

فصلای ۶ به بعد نمره بیشتری دارند از قبلیا بیشتر اینا رو نمونه سوال حل کن و نمونه سوال های سال قبل هم حتما کار کن و اگه دوست داشتی فرمول بیست هم خوبه

بقیه درس کجایی ؟

بستگی به فصلش داره مثلا فصل ۹ آسونه ۱۴ ساعت نیاز نیست واقعاولی تولید مثل برا عمیق فهمیدنش باید تست ب ...

من چون برای نهایی میخوام بخونم فعلا و آزمون تشریحی هست ، تست نمیزنم ، به نظرتون برای خواندن و فهمیدن اینا این تایم اوکی هست؟

آره از قبل خوندی؟ فصلای ۶ به بعد نمره بیشتری دارند از قبلیا بیشتر اینا رو نمونه سوال حل کن و نمونه س ...

بقیه درس ها هم خوب برنامه ریزی کردم ، میرسم ، امسال فقط ۶ درس نهایی هست ، میخوام از صفر زیست یازدهم رو بخونم ، ولی آره در طول سال خوندم اما به دلیل جنگ و ... و خیلی چیزا احساس میکنم یادم رفته

من چون برای نهایی میخوام بخونم فعلا و آزمون تشریحی هست ، تست نمیزنم ، به نظرتون برای خواندن و فهمیدن ...

بستگی به آدمش داره به نظرم تند خون باشی یا کند خوان هوش و...

ولی نهایی ۱۶ ۱۷ نمرش اصلا سخت نیست میشه گرفت ۳ ۴ نمره یکم بالاتره درسنامه خیلی سبز و بخون جایی نفهمیدی ویدئو آفلاین فرهمند ببین سوالای نهایی پارسال و پیارسال و هم ببین خوبه حواست به فعالیت ها هم باشه ۲ ۲ونیم نمره سوال میدن ازش نامگذاری شکل ها هم مهمه مخصوصا فصل ۷

بستگی به آدمش داره به نظرم تند خون باشی یا کند خوان هوش و... ولی نهایی ۱۶ ۱۷ نمرش اصلا سخت نیست میشه ...

ممنونم ازتون ، تند خوان هستم ، خیلی سریع حفظ میشم ، ولی فقط الان هدفم نهایی نیست و تشریحی هست

به نظرتون پس میرسم ۱۹ رو بگیرم؟