2789
عنوان

نهایی یازدهم کمک

1 بازدید | 15 پست

بچه ها میخوام جمعبندی کنم کتابامو

لطفا برای هر درس اساتیدی معرفی کنید که دوره نهاییشونو ببینم و از صفر همه چیزو بگن

من نهایی اریان حیدری رو خریدم الان نمیدونم معین کرمی ببینم یا اریان حیدرب

درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یازدهم شیش تا کتابه

شیمی فراهانی

زیست فرهمند نیا

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

واسه زیست فرهمندنیا عالیه

واسه شیمی فراهانی عالیه

واسه ریاضی معین کرمی عالیه

واسه فیزیک نمیدونم ایرانی دوره داره یا نه ولی خیلی دبیر خوبیه

واسه آرایه و دستور ادبیات هم احسان محسنی عالیه

واسه زبان قیومی عالیه

واسه عربی مهدی جهانی(دبیر سیب ترشه) من باهاش عربیو یاد گرفتم... دبیرای مطرح رو دیدم تدریساشونو باب میلم نبود

البته من با اینا ارتباط میگیرم

یازدهم شیش تا کتابه شیمی فراهانی زیست فرهمند نیا

بله عزیز درجریانم ولی میخوام معدل کلم خوب باشه

فرهمندنیا تو دوره ش نمونه سوالم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟

سلام

میدونم ربطی نداره ولی تجربیا من نهمم میشه راهنمایی کنید

تجربی چطوریه ؟ بیام نیام ؟

به ریاضی علاقه دارم زیست و شیمی هم همینطور فیزیک زیاد نه ولی توش خوبم

سخته آسونه ارزش داره نداره

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

بله عزیز درجریانم ولی میخوام معدل کلم خوب باشهفرهمندنیا تو دوره ش نمونه سوالم حل میکنه یا فقط توضیح ...

تست ولی برا تشریحی هم خوبه توضیحاش کامله

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

سلام میدونم ربطی نداره ولی تجربیا من نهمم میشه راهنمایی کنید تجربی چطوریه ؟ بیام نیام ؟ به ریاضی علا ...

سلام قشنگم

اولا هر رشته ای سختی خودش رو داره پس تو باید صد خودتو بذاری. چون وارد رشته ای میشی که خیلی رقابت توش زیاده و قبولی کنکورشم به نسبت سختتره،

و ارزشش رو داره یا نه بستگی به هدفت داره

من خیلی درس خوندن برام سخته ولی از رشتم لذت میبرم در هر صورت

باید از همون سال دهم برای کنکور پلن داشته باشی.

ولی توصیه ام بهت اینه که برای انتخاب رشته وقت بذار و تحقیق کن ببین از نظر شخصیتی به کدوم رشته میخوری

کتاب های تجربی رو هم ببین خوشت میاد یا نه

من موقع انتخاب رشته مشاوره تک جلسه گرفتم اگه دوست داری میتونی درموردش با یه مشاور صحبت کنی

ولی خواهشی که ازت دارم اینه که برحسب معدل و حرف بقیه برای ایندت تصمیم نگیر

مثلا نگو مدیر گفته معدلت ۲۰ عه بری فلان رشته حیف میشی

در نهایت هر رشته ای رفتی اعتماد به نفس داشته باش چون جامعه به همه قشر ادمی احتیاج داره و همه این رشته ها و مهارت ها ارزشمندن

واسه عمومی اصلل من فیلم ندیدم

ولی برا تخصصی منبا این اساتید بودم

زیست فرهمندنیا

ریاضی معین کرمی

فیزیک شجاعی

شیمی(اشتراک ماز داشتم اساتید مازو نپسندیدم و خودخوان بودم)

واسه عمومی اصلل من فیلم ندیدمولی برا تخصصی منبا این اساتید بودمزیست فرهمندنیاریاضی معین کرمیفیزیک شج ...

حقیقتش درسایی که نهایین رو میشه گفت ۷۰.۸۰ درصد مسلطم

شجاعی دوره نهاییش چطوریه دیدیش؟ مدارها رو خوب توضیح میده؟

سلام قشنگماولا هر رشته ای سختی خودش رو داره پس تو باید صد خودتو بذاری. چون وارد رشته ای میشی که خیلی ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی دلنشین بود ✨️

راستیتش مشاور رفتم گفت برو انسانی ولی خب جوری بود که میگفت حتمااااا منم دوست ندارم کسی زورم کنه

از طرفی نمیدونم من ریاضی و رو دوست دارم و احساس میکنم برم انسانی از ریاضی دور میشم ( خیلی ریاضی سبکی دارن) و اینکه انقدر کلیپا انگیزشی برا تجربی و عاشقان پزشکی هست آدم هر رشته ای بره احساس نا کافی بودن میگیره

مثلا طرف بود می گفت ( به تجربیا) شما درس نخونین کی بخونه ؟ شما سوار بنز نشین کی بشه ؟

خودت میدونی دیگه ... همه هم میگن حتما درست بد بود رفتی انسانی

میدونم اهمیت نداره ولی ...

بعد من به روان شناسی علاقه دارم اگر هم بیام تجربی روان پزشکی که کلا باید از پزشکی بری هم جلو روم هست ولی ریسکه ....

کلا موندم

بعضیا میگن روان شناسی از انسانی بهتره بعضیا تجربی ...

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)