2789
عنوان

مادر شوهر

107 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبین شوهرم میره راه دور کار عقدیم بعد هر وقت بیاد خونشون میگه بیا پیشم بعد بهم زنگ زد امشب گفت بیا اینجا من به مامانم زنگ زدم میای خونمون گفتم باشه ببینم چی میشه ولی نرفتم چرا چون فقط خودش گفت مامانش حتی یه زنگ نزد که بگه چرا قرار بود بیای نیومدی منم سر همین بهم بر خورد نرفتم این به نظرتون بی محلی ب حساب نمیاد چی ب حساب میاد ب نظرتون برم خونشون یا نه؟

با اجازه اسی

تاپیک منم بیاین

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانواده شوهر منکه هیچ وقت دعوتم نکردن همیشه شوهرم گفت منم رفتم

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕

کمی سخن چین هستی و حرف درست کن (مثل شوهر من)

ولی خوبه این اخلاق کمی مراقب حرف ها و رفتارشون میشه تا ناراحت نکنن یک وقت بهت برنخوره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کمی سخن چین هستی و حرف درست کن (مثل شوهر من) ولی خوبه این اخلاق کمی مراقب حرف ها و رفتارشون میشه تا ...

نه خب درستش همینه تو خودت باشی همچین رفتاری باهات کنن میری خونشون دیگه؟

نه خب درستش همینه تو خودت باشی همچین رفتاری باهات کنن میری خونشون دیگه؟

من قبلی بودم اره چون شوهرم خواسته میرفتم

اما من الان نه نمیرفتم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خانواده شوهر منکه هیچ وقت دعوتم نکردن همیشه شوهرم گفت منم رفتم

من بدون دعوت تا الان یک بار هم نرفتم

همسرمم خودشم بی دعوت نمیره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خود شوهرت دوباره زنگ نزد که بیا؟

زنگ زد خیلی اصرار کرد ولی من گفتم نه نمیام حصله ندارم خانواده شوهرم انگار ن انگار یه سری دیگه م همینجوری جشن داشتن کل فامیلاشون خونشون همگیشون نشستن خش و بش میکنن من با شوهرم تو اتاق بودیم یه بار نگفتن یا صدام نکردن که تو ام بیا اینجا بشین منم قهر کردم بدون شام رفتم از خونشون

من بدون دعوت تا الان یک بار هم نرفتمهمسرمم خودشم بی دعوت نمیره

کار خوبی میکنی بابا اینجوری ب نظرم ارزش خدت بالاتر میره کوچیک نمیشی یاد میگیرن ک بهت احترام بزارن

کار خوبی میکنی بابا اینجوری ب نظرم ارزش خدت بالاتر میره کوچیک نمیشی یاد میگیرن ک بهت احترام بزارن

دیگه بعد ۲۰ سال عادت کردن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

زنگ زد خیلی اصرار کرد ولی من گفتم نه نمیام حصله ندارم خانواده شوهرم انگار ن انگار یه سری دیگه م همین ...

خوب کردیی

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.