2789
عنوان

شکم پهلو شدید اوردم

1 بازدید | 14 پست

غذا خوب میخورم خیلی به پوستم مژه و ابروهام موهام میسازه و همه میگن خوشگل شدی ولی متاسفانه زده به پایین تنم رون هام شکم پهلو افتضاح جوری که شلوار سایز ۴۶گرفتم زیپش بسته نمیشد به زور بستم اما بالاتنه در حده سایز ۴۲هست امکان پیاده روی و باشگاه ندارم دکتر رژیم میتونم برم خودمو نمیتونم بلند کنم حس بدیه اما از نظر چهره موهام خیلی بهم میوفته خوب غذا خوردن یکم رژیم میگیرم پوستماز شادابی میوفته چه کنممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیپو

به شدت دوست دارم ولی از طرفی هم مثل چی ترس دارم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

سایز ۴۶ خیلی زیادهخیلی زیادهخیلی خیلیدور کمرت احتمالا بالا۹۲ هست که خیلییییی زیادهه

کمرم خوبه قوس کمر دارم من مشکلم پهلو شکمه بالاتنه خوبه خوب پایین تنه از پهلو به پایین درشته متاسفانه

قرصشنو ؟

بله تونینیسایت خوندم مصرف کردن واسه چربی سوزی خوب بوده

ولی نبایدموقع ماهیانه مصرف کنی چون رقیق کننده خون هست خونریزی روزیادمیکنه

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم