2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته دخترا عاشق نمیشن....این از اون حرفااا بودااامن تا قبل از اینکه عاشق بشم میگفتم بابا عشق و عا ...

شاید هم هیچ وقتا دوتا عاشق بهم نمیخورن.اصا شاید باید یکی عاشق باشه فقط.

ما که ندیدیم والا

نمیدونم😔😔😔☹️

اخی🩷🥲

خودتو سرگرم کن.

سرگرم زندگی یا اگه شد با کسی دیگه اشنا شو

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

عشق مرد ندیدی که اینو میگی.از زندگیش میگذره.من که این بودم ولی اون دختره حتی نفهمید حتی ندید.از من ب ...

لطفا همرو مثل هم ندون

خوبه منم بگم همه پسرا کثیفن

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس پروف خودمم شکل انیمه

اخی🩷🥲خودتو سرگرم کن.سرگرم زندگی یا اگه شد با کسی دیگه اشنا شو

خیلی کارا کردم ک فراموشش کنم سرکار

سرگرم شدن

با دو تا روانشناس صحبت کردم ولی فایده نداشته😭

بله بی تاثیر نیست

طرف منم قبلا عاشق شده شکست خورده دختره بهش دروغ گفته و شوهر کرده

اونم ضربه بدی خورده و بی اعتماد شده ۱۱ سال از قضیه گذشته هنو ب فکر دختره اس فراموشش نکرده داره با خاطراتش زندگی میکنه تمام پست و استوریهاش در مورد عشق خیانت و دلشکستگیه

طرف منم قبلا عاشق شده شکست خورده دختره بهش دروغ گفته و شوهر کردهاونم ضربه بدی خورده و بی اعتماد شده ...

آفرین.

این عشقه.

ایشالله که بتونی جاشو پرکنی ولی هیچ وقت اون آدم فراموش نمیکنه اون دختره رو

آفرین.این عشقه.ایشالله که بتونی جاشو پرکنی ولی هیچ وقت اون آدم فراموش نمیکنه اون دختره رو

من خیلی دوسش دارم دیوونه وار بخدا حاضرم زیر چادر باهاش زندگی کنم هیچی نمیخوام ازش ن خونه نه مهریه ن طلا ن عروسی فقط خودشو میخوام

ولی اون منو نمیخواد😭نمیدونم چرا نمیتونم فراموشش کنم هر کاری میکنم نمیشه

اونم اون دختره رو فراموش نمیکنه اینکه عذاب میکشه اذیت میشه انگار قلبمو آتیش میزنن هزار تیکه میشه براش کاش میتونستم کمکش کنم