2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط میگم جدا شو من مامانم هست داغونمون کرد به مشکلات روحی و روانی دچارمون کرد

خیلیییی دیر شده .۳تا بچه دارم تو برزخ و منجلاب گیر کردم .جدیدا حملات پنیک بهم دست میده و مریضی روحی جسمی گرفتم فکر نمیکردم به این روز بیوفتم

خیلیییی دیر شده .۳تا بچه دارم تو برزخ و منجلاب گیر کردم .جدیدا حملات پنیک بهم دست میده و مریضی روحی ...

10 تا هم بچه داری جدا شو

خرجی بچه هات بگیر جدا شو

من تجربسو دارم تو تون خونه بودن یعنی هر روز مرگ

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
میشه یکم از رفتارهای مادرت بگی؟

اره

هر روز جنگ و جدال با پدرم جنگاااا

بی تربیت گستاخ

افکار منفی نسبت به دیگران

فلانی داره فیلم بازی مکنه

فلانی اون حرف زد منظورش این بود به در می گفت دیوار بشنوه ما رو دعا کردن. فلانی پشت این کاراش این قصد داره

یه حرف میزنی عادی هم این حرف، فوری بد برداشت میکنه ناراحت میشه. بعد یه کاری میکنه که ناراحت بشه یه جور میبینه که از قصد ناراحت بشه بگه ببینید طرف من ناراحت کرده

نسبت به همه چی بدبین

عصبیییی

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره هر روز جنگ و جدال با پدرم جنگاااا بی تربیت گستاخ افکار منفی نسبت به دیگران فلانی داره فیلم بازی ...

اره دقیقا همش فکر میکنن همه با منظور و قصد حرف میزنن و کاری رو میکنن .من که همش در حال قسم خوردنم که ثابت کنم منظوری نداشتم

اره دقیقا همش فکر میکنن همه با منظور و قصد حرف میزنن و کاری رو میکنن .من که همش در حال قسم خوردنم که ...

مآ هم خواهر

نجات بده اون بچه ها رو خودتو

مآ هم خواهر نجات بده اون بچه ها رو خودتو

ولی با بچه ها اینطور نیستا .البته فعلا کوچکن ولی یه اتفاقی که تو مدرسه میوفته انقد سوال پیچشون میکنه و انقد میگه که بچه رو عصبی میکنه

ولی با بچه ها اینطور نیستا .البته فعلا کوچکن ولی یه اتفاقی که تو مدرسه میوفته انقد سوال پیچشون میکن ...

همون تو روان بچه تاثیر میزاره

من می گفتم کلش مامانم بچگی جدا میاد و می رفت کاش

الان ارتباطم باهاش کم کردم ولی هفته ای یه بار مثل مته رو مخمه

همون از دستش مریض روانی شدیم تحت نظر روانپزشکیم

همون تو روان بچه تاثیر میزاره من می گفتم کلش مامانم بچگی جدا میاد و می رفت کاش الان ارتباطم باهاش کم ...

واآای چقدر بد😔

مادرتون دکترم قبول نداشت؟

شوهر من اصلا قبول نداره مشاوره و روانپزشک رو .میخوام تو عمل انجام شده قرارش بدم و وقت مشاوره بگیرم شمارشو بدم خودشون زنگ بزنن بهش .این آخرین تلاشمه اگه نشد واقعا ولش میکنم

واآای چقدر بد😔 مادرتون دکترم قبول نداشت؟شوهر من اصلا قبول نداره مشاوره و روانپزشک رو .میخوام تو عمل ...

نه میگه من سالمم شما ها مریضین

اره کار خوبی میکنی

روانپزشک بره دارو مصرف کنه اکی میشه ها منتها قبول نمی کنن بیمارن