2789
عنوان

با این الدنگ چیکار کنم

1 بازدید | 13 پست

با این الدنگ(دوست پسرم) چیکار کنم؟؟

وای دارم دیوونه میشم

تو گروه های فضای مجازی با رفیق های مشترک مون هستیم تا الان ۲ بار با رفیقاش که پسر بودن دعوام شده(همش هم رفیق های اون مقصر بودن من رو خیلی اذیت میکردن مثلا یکیشون اصرارررر داشت که عکستو باید برام بفرستی منم قاطی کردم روش) بعد این یه بار اصلا طرف هیچکسو نگرفت اصلا حتی براش مهم نبود چیشده

یه بار هم طرف رفیقشو گرفت اصلا خیلیی بی غیرته

کلی بهش گوشزد کردم حواست بهم باشه همش هم قول میده دفعه بدی تکرار نکنه🤦🏻♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه من دوسش دارم

امروز یه جا خوندن دوست داشتن یک طرفه مثل بغل کردن کاکتوسه!!! من بهش باور دارم

شما هم باور داشته باش.

ولش کن اگر دوست داشته باشه میاد دنبالت و به حرفه گوش میده حداقل یکم غیرت خرجت می کنه

اگرم نه که خوب به درد نمی خوره به خدا دوست داشتن یک طرفه

آره احمقم نمیدونم چیکار باید کنمدوسش دارم آخه

ببین من دیگه ختم این داستانا شدم

الان باهاش کات نکنی دوسال دیگه اون کات میکنه حالت گرفته تر میشه

وقتی میبینی حامی نیست بذارش کنار میدونم سخته ولی بعدا سخت تره

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

امروز یه جا خوندن دوست داشتن یک طرفه مثل بغل کردن کاکتوسه!!! من بهش باور دارم شما هم باور داشته باش. ...

اره خودم متوجه شدم انگار از همون اول دوسم نداشت

احساس میکنم هنوز اکسشو دوست داره

یه سال با هم تو رابطه بودن بعد دوست پسرم خیلیییی دختره رو دوست داشته دختره بهش خیانت میکنه ولی مطمئنم هنوز دوسش داره

مفید بود ممنون

۳ ۴ سال تجربه پشت حرفم بود

من با کسی بودم که همه میگفتن خداست پیامبره اینقد عاشقه که من نباشم خودکشی میکنه

منم نشونه های ریز بی عرضگی و تاثیر پذیری رو توش میدیدم ولی میگفتم عیب نداره عاشقمه چشم چرون نیست فلانه ولی حقیقت بعد ۳ سال جوری خورد تو صورتم که...

توام نشونه هارو ببین

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura