2789

از چیه علتو پیدا کن من ریزش موهام عصبیه حنا کنترلش کرده و همچنین جوشونده جفت بلوط و رزماری

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جوشانده رزماری یه بار شب یا بار صبح بزن به سرت فقط به پیشونین نخوره که پر مو میشی اگه ریخت رو صورت بعدش بشو صورتتو و اینکه فقط به کف سر بزن

بهت قول میدم که عالیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بنظرت نرمال ریزش چقدره مثلا شونه می کنی چندتا بیاد نرماله؟

بنظر من بیشتر از 30 تا غیر طبیعیه من الان با رسیدگی زیاد شده روزی ده تار

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

جوشانده رزماری یه بار شب یا بار صبح بزن به سرت فقط به پیشونین نخوره که پر مو میشی اگه ریخت رو صورت ب ...

به همه نمیسازه اگه طبع سرش گرم باشه کچل میشه

ده خیلی خوبه چی می زنی ؟ چیکار می کنی ؟

هفته ای ی بار حنا ی روز درمیون هم ی ق چای خوری جفت بلوط رو با ی ق چای خوری رزماری قاطی میکنم میزارم میپزه اندازه ی کتری کوچیک ابش ک سیاه شد میزارم سرد میشه میزارم یخچال هربار خواستم برم حموم ی ته استکانشو برمیدارم شامپومو قاطیش میکنم میشورم سرمو