2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

1 بازدید | 5 پست

امروز تو یه جاده ی باریک که فقط دوتا لاین رفت و برگشت داشت..آیینه ماشینم خورد به آیینه یه ماشینی صداش خیلی خیلی کم بودو خیلی آروم خورده بود..اینه ماشینم فقط خوابید..شیشه رو دادم پایین آیینه رو صاف کردم و به راهم ادامه دادم..بعد تو همون جاده چند دقیقه بعد دیدم به ماشینی داره بوق میزنه که بزن کنار..زدم کنار و گفت ایینه ماشینمو شکستی باید خسارت بدی...منم اون لحظه بخاطر اینکه اون راه برای جفتمون بود و من داشتم راه خودمو میرفتم و مقصری در کار نبود و اصلا فکر میکردم داره دروغ میگه که با اون ضربه کوچیک آیینه ماشینش خورد شده ریخته زمین قبول نکردم که باید خسارت بدم..گفتم زنگ بزن به پلیس قبول نکرد گفت بیا پایین خسارت بده...منم خواهر زاده هام تو ماشین بودن باید زود میرسوندمشون به خواهرم که تو دندونپزشکی بود...بخاطر همین برنگشتم ببینم واقعا با اون ضربه آیینه اش شکسته یا نه..اصلا اگر میشکست هم من مقصر نبودم که🙁من سمت خودم داشتم میرفتم..خلاصه چند ساعت بعد کارمون تموم شد داشتیم همون جاده رو برمیگشتیم همونجا دیدم آیینه خورد شده💔خیلی حالم بده که بهش خسارت ندادم حتی اگر مقصر نبودمم هزینه اش چیزی نمیشد که😔💔الان نمیدونم اصلا چطوری برم آقاهه رو پیدا کنم.....امیدوارم ازم شکایت کنه پیداش کنم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: