2789
چرا همه درگیر ممدان

ممد های بیشعور طاقچه بالا میزارن دیگه

زشتا

چو ایران نباشد تن من مباد🌷🇮🇷از همه متنفرم 🎀بنی ادم روی اعصاب یکدیگرند 🫂 اعتقادات خاص خودم رو دارم 🌬️👤!عشق وجود نداره ✅نماد من قو سیاهه🦢من سیندرلام💅🧚♂ عاشق عمو پلیس ها👮♂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگید چرا جوابمو ندادن؟ منتظر بمونم یا بیخیال شم

بیخیال نشو

نپسندیدن باب میلشون نبودی

چو ایران نباشد تن من مباد🌷🇮🇷از همه متنفرم 🎀بنی ادم روی اعصاب یکدیگرند 🫂 اعتقادات خاص خودم رو دارم 🌬️👤!عشق وجود نداره ✅نماد من قو سیاهه🦢من سیندرلام💅🧚♂ عاشق عمو پلیس ها👮♂

ولم کن زن چقدر سوال میپرسی 😂😂😂

خوب بگو دا 😂

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

مرسی♥️اینکه امسال فرهنگیان قبولم؟و اینکه حس همین آقا حواد چیه؟ علاقه اش رو میگه؟خوشش میاد از من؟ب از ...

امسال نمیاری

دوست داره

یه بازه زمانی بگذره اره میگه

شاید به ازدواج فکر کنه باهات ۵۰ ۵۰

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

بیخیال نشو نپسندیدن باب میلشون نبودی

گلم میشه بگی اونی که پیام داده بود

اکسم بود ؟

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

اره ۶ وعده دیگه

گلم اونی که پیام داده بود اکسم بود ؟

گلم میشه بگی اونی که پیام داده بود اکسم بود ؟

نه اما اشناییت دارید باهاشون غریبه نیستن

واقعنم خیلی زشتن😂

نههه بچه من بوره