2789
عنوان

زیگیل دست و صورت

43 بازدید | 7 پست

من اذر ماه1405 رو ساق پام یه زیگیل در اندازه ی لوبیا بود یکسال بود رو پام بود نمیدونسم کرایو کردمش افتاد چهارماه بعدش دوتا دیگ کنارش در اومد ولی چون آشنا بودم باهاش زود فهمیدم و کرایو کردم اندازه یه نقطه بودن اونام افتادن خوب شدن جاشون مونده فقط همون موقع رو صورتمم چندتا نقطع ای بود ولی فک کردم چیز مهمی نیست تا اوایل خرداد رفتم دکتر و گفت زیگیله اینارو کرایو کردم و در مرحله خوب شدنع خودمم دارم قرص زینک و ویتامین سی و ایمونیکس میخورم سعی میکنم هرروز یدونه یا دوتا میوه یخورم اسفناج و هویج میخورم حبوبات میخورم تا شاید سیستم ایمنی بدنم قوی شه و دیگ در نیاد کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟ خیلی میترسم ب کسی سرایت پیدا کنه تن تن دستامو میشورو همش وسواس فکری گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورت اززگیل دست وپاهمینایی هستن که شبیه گل کلم هستن رودست وپادرمیاد؟

اگه کسی تجربه داره بگه طبق محاسبات خودم یکسالو خورده س رو بدنمه کاش زود خوب شه میترسم به چیزی دست بزنم 😔

اگه کسی تجربه داره بگه طبق محاسبات خودم یکسالو خورده س رو بدنمه کاش زود خوب شه میترسم به چیزی دست ب ...

مال پسرم رونوک دماغش زده بود ازایناکه شبیه گل کلم هست بردمشش دکتربهش باگوش پاکن یجور قطره زده که پسرم میگفت ازبس سرده نوک دماغم ازسرماداره میسوزه.بادوجلسه خشک شدافتادیکسال میگذره خدارشکرفعلاکه درنیموده

مال پسرم رونوک دماغش زده بود ازایناکه شبیه گل کلم هست بردمشش دکتربهش باگوش پاکن یجور قطره زده که پسر ...

خداروشکر انشاالله دیگه در نیاد برای منم دعا کنید دیگ در نیاد

انشالله که خوب بشین ودرنیاد.حتمایه دکارخوب برین انشالله جواب بده داروش

وقتی کرایو میکنم همینکه میگی سرد بود رو دماغ پسرت زد زیگیلا خشک میشن میوفتن من فقط نگران دوباره در اومدنشون و منتقل کردنشم😔😔😔