2789
عنوان

حاملگی توی نامزدی

117 بازدید | 15 پست

این تاپیک برا خودم نیس ( من مجردم )

برا یکی از اشناهاست خواست ازتون کمک بگیرم

یکی از اشناهای ما تازه ازدواج کرده توی مرحله عقد هستش

بعد چون هورموناش ب هم ریختس قرص سیپروترون کامپاند میخوره

میگه رابطه داشتم با همسرم مرتب خوردم قرص رو

ولی الان همش حالت تهوع دارم

اینم بگم ک میگه حس حالت تهوعم قبل از شروع رابطه بوده یه دو سه روز قبلش ولی از وقتی ک رابطه داشته شذید تر شده

بیبی چک و اینا هم از من خواسته بگیرم من خودم مجردم تو شهر کوچیک روم نمیشه برم داروخونه میشناسنم 🤦🏽♀️

اصلا ب نظرتون حاملست؟

میگه ک رابطه کامل بوده تا هفتاد و دو ساعت بعدشم روزی چهار تا سیپروترون کامپاند خورده

ولی میگه اب منی اصلا داخل نریخته

شما تجربه دارید؟

خب الان ما چی باید بگیمبگیم حامله است یا نهمگه ما آزمایشگاهیم؟؟باید بره آزمایش بتا بده تا بفهمه هست ...

عزیزم مگ من مجبورتون کردم صحبت کنید وقتی تجربه ندارید

قرصی میخورده ضد بارداری بوده خواستم ببینم کسی اسنجا هست ک با این قرص حامله شده باشه یا ازش سر در بیاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعید می دونم حامله باشه

ولی اگه هم بود گورربابای حرف مردم

من ۴ ماهه بودم عروسی گرفتم شوهرت پشتت باشه کسی جرات نداره حرف بزنه

دخترم ۱۴ سالشه هنوزم جایی بحث میشه خودم سریع میگم تازه افتخارم می کنم که انقدر روشنفکر و توجیه بودم که ننگ و عار ندونم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

تو چرا باید بری بخری؟ شوهر نداره مگه؟ شوهرش بره بخرهوقتی ابی داخل نریخته چرا باید حامله شه؟؟

منم همینو پیش خودم میگم من مجردم شهر هم کوچیکه اگ منو بشناسن نمیگن چطور تو مریم مقدس شدی؟🤦🏽♀️🤣

اینجا ک نمیتونه کسی بهش بگه حاملس یا ن

باید بره ازمایش بده یا بیبی چک بخره

اگ نمیتونی بری داروخونه برا بیبی چک

اینترنتی سفارش بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

اینجا ک نمیتونه کسی بهش بگه حاملس یا نباید بره ازمایش بده یا بیبی چک بخرهاگ نمیتونی بری داروخونه برا ...

اها اینم بگم ی روز بعد رابطه ازامایش داده بود چکاب کامل ربطی ب حاملگی نداشت بخاطر عفونت رفته بود ازمایش کامل هم داده بود

چیزی نبوده ممکنه بعدش ب وجود اومده باشه چون گفت دو بار رابطه داشتیم

بعید می دونم حامله باشهولی اگه هم بود گورربابای حرف مردممن ۴ ماهه بودم عروسی گرفتم شوهرت پشتت باشه ک ...

ممنونم از راهنماییتون

بله واقعا درسته شما واقعا مادر خیلی شایسته ای هستید

من مثلا مامان خودم ازم متنفره چون توی عقد منو حامله شده

دوستت عقلش نمیرسه این چیزا رو ب تو میگه؟

۱۷ سالشه فک کنم خیلی خودخواهی و سو استفادگریه اگ من برم مگ نه ؟

یا الان ک بهش میگم برو ازمایش میگه تو هم باهام بیا

مگ نباید با همسرش بره

ممنونم از راهنماییتونبله واقعا درسته شما واقعا مادر خیلی شایسته ای هستید من مثلا مامان خودم ازم متنف ...

مامان شایسته که فکر نکنم باشم

ولی بچه اولمو از همه بیشتر دوست دارم بخدا احساس می کنم خدا ویژه بهمون دادتش قدمش پر خیر و برکت بود

یه بارم بخاطرش خجالت نکشیدم❤️

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

۱۷ سالشه فک کنم خیلی خودخواهی و سو استفادگریه اگ من برم مگ نه ؟ یا الان ک بهش میگم برو ازمایش میگه ت ...

ببین عزیزم این موضوع کلن ب تو ربطی نداره

اون دختر شوهر داره و این یک مسئله کاملا شخصی مربوط ب خودشون و خانوادشونه

میری ی کاری میکنی پس فردا میان میگن تووب دختر ما این چیزا رو یاد دادی