2789
عنوان

بچه ها جذب یکی شدم

1 بازدید | 17 پست

عاشقش نشدم ولی جذبش شدم هی فکرم مشغولش میشه دلم میخاد باش حرف بزنم کرم بریزم 🙂غرورم اجازه نمیده قبلا باش دعوام شده پسر بدیم هست بی تربیت چیکار کنم بره از ذهنم بیرون یکیتون که شیطون و کار بلده بیاد بره تو کارش

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بیکاریه منم اینطوری میشدم

چ ربطی داره خیلی وقته اینطوریم از سال 402باش دعوام شد هی ی مدت از دهنم میره بیرون بعد دوباره یادش میوفتم و چون میدونم پسر خوبی نیست کاری نمیکنم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

هیچوقت از سکوت تو این مواقع پشیمون نشدم ولی از حرف زدن و مزه ریختن چرا .

منم برام پیش اومده بود البته تو دوره بلوغ و هورمونی بود .

اما مثلِ .. پشیمونم.

خودتو ازش دور کن و سکوت کن سرتم بنداز پایین .

Clocks show time, and time shows People...!

هیچوقت از سکوت تو این مواقع پشیمون نشدم ولی از حرف زدن و مزه ریختن چرا .منم برام پیش اومده بود البته ...

متاسفانه از دوره بلوغم خیلی سال میگذره 🌚🤦♀️🤣

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خب داداش وقتی پسرِ مالی🤌🏻هم نیس مگه کرم داری بخوای خودتو کوچیک کنی باهاش حرف بزنی اخه؟😂

نه غلط بکنم من اینقدر در واقعیت مغرورم فقط احساساتمو تو نی نی سایت میگم 🤣 ولی خب هی تو یادمه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نه غلط بکنم من اینقدر در واقعیت مغرورم فقط احساساتمو تو نی نی سایت میگم 🤣 ولی خب هی تو یادمه

خودتو با یچیز دیگه سرگرم کن ، یا اگه واقعا نمیتونی بهش فکر نکنی ، به بدیاش فکر کن ، مثلا چقدر بددهنه چقدر زشته چقدر 💩 ِ و ..

Clocks show time, and time shows People...!

خودتو با یچیز دیگه سرگرم کن ، یا اگه واقعا نمیتونی بهش فکر نکنی ، به بدیاش فکر کن ، مثلا چقدر بددهنه ...

آره راست میگی سیسی خیلی عنه خیلی بی اخلاقه خیلی لاشیه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️