2789
عنوان

ازدواج کنم یا درس بخونم

153 بازدید | 46 پست

دوستان من خودم از خانواده متوسطی هستم و از نظر مالی زیاد خوب و در رفاه نیستیم و سختی زیاد کشیدم با یکی هم دوست شدم نزدیک دوساله که اونم از نظر مالی متوسطه و فقط یه ماشین اشتراکی داره که با باباش استفاده میکنه یه زمین داره که قراره بعد ازدواج با سند ازدواج بهش بدن و حالا شروع کنه خونه بسازه تو اون زمین یا بفروشه پول وام ازدواج روش بزاره خونه بگیره و پس انداز نداره و گفته میخوام کشاورزی کنم امسال و حلقه بگیرم عقد کنیم من هنوز سنم کمه و ۲۴سالمه

بنظرتون قبولش کنم یا نه بشینم درس بخونم برا آزمون استخدامی و منتظر فرصتای بهتر باشم؟

آزمون استخدامی هم با این شرایط جنگی و بلاتکلیفی معلوم نیس کی باشه از اونطرفم خانواده روم فشار روانی میارن یه گوهی بخور یا برو سرکار یا ازدواج کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نه نههههههه بخاطر شرایط مالی همچنین تصمیمی نگیر. ازدواج نکن فعلا همون دوست بمونید .درستو بخون . ا ...

آخه خیلی حس میکنم بلاتکلیفه رابطمون و زندگیم از اونطرفم فشار روانی خانواده و خونه موندن هس

درست بخون زندگی خیلی سخت شده میخوای از یه زندگی سخت بری تو یه زندگی سخت دیگه نمیگم اون بده ها ولی اول شرایطش جور کنه کارش خونه اش بعد ازدواج کنه اگه بنا هست عقد کنی سختی بکشی تا اون به کارهاش برسه بمون خونه بابات لااقل استرس زندگی مشترک و دغدغه هاش نداری

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜