2789
عنوان

قلدری میکنن برام

1 بازدید | 19 پست

تو محل کارم همکارام پشت همن

یکی شون خیلی برام قلدری میکنه

یبار سرم داد کشید منم بهش توپیدم

بقیه همکارا طرف اونو گرفتن که اون مدلشه داد نزده فقط صداش بلنده و اینکه تو هنوز اون روشو ندیدی و فلان

از اون موقع همش با صدای بلند فحاشی میکنه ولی اسم منو نمیبره مثلا میگه بعضیا فقط کارشون ریدنه بخاطر همین قهوه ایه(مانتوم اون روز قهوه ای بود)

قیافش تخ...میه مثلا قیافم میگیره بعضیا رو میگما بعضیا مینا ( دوستش) میدونی دیگه

هر وقت اینا رو میگه بقیه میخندن و میگن از این شوخیا نکن بعضیا جنبه ندارن

میدونم اگه برگردم یچی بگم همه طرف اونو میگیرن چون دوستن همین الانم همشون باهام چپ افتادن

به صاحب کارم هم بگم اونا همه میگن شوخی بوده و فلان

کاش میتونستم سفته ام رو ازش پس بگیرم و دیگه نیام

واقعا خسته شدم

به صاحب کارتون بگین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعد کسی گفت تن صداشه بگو به ک ..م که تن صداش بالاس درست کنه صداشو ، تو محل کار همه باید مراعات کنن سعی کن یجوری دوتایی حلش کنین اگه کسی خواست دخالت کنه نزار ، ازون سگدونی هم بیا بیرون

درخواست نده منزویم

به صاحب کارت بگو بابااا بعد من این ادمها رو میشناسم اون روی سگتو نشون بدی دو تا داد بزنی از داد اونا بلند تر حساب کار دسشون میاد

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

به صاحب کارت بگو اما نه جلوی اونا
بیشتر برو سمت صاحب کارت و نظرشو جلب کن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

اگه به پولش نیاز دارید بمونید

اگرم جایی هست با همون حدودا حقوق برید اونجا کار کنید

چون سلامت روانتون بسیار مهمتره و ممکنه هر چی الان در میارید بعدا مجبور بشید خرج تراپی برای افزایش اعتماد بنفس و بهبود اعصابتون کنید:)

مردم رد دادن وا برین بهش بیشرف

دفعه اول سرم داد کشید منم سرش داد زدم هیچی نگفت و خفه شد

ولی دوستاش یعنی همکارام بهم گفتن چقدر سلیطه ای چقدر پاچه پاره ای

همشون دست به یکی کردن۱۵ نفر یه ور من یه ور

بخاطر همین پررو شد

اگه شمش طلا هم بهت میدنبزن بیرون از اونجاحیفی بمون تو جمع این بیشعورا

سفته دارم دست صاحب کار

اون اول بهم گفت باید.یه سال بمونی و یه سفته بیاری برای ضمانتش که زودتر نری

واقعا خسته شدم از این همه عوضی بودنشون

منم مشکل تو رو داشتم ..سلیطه ها با قیافه های غیر قابل تحملشون زیادن تو محیط های کاری ..من یبار به کارفرما تذکر دادم گفت خدا بهت صبربده مشکل روحی داره خب بدبخت ...خب این شد دلیل ؟؟هشت روز موندم فقط ...یجا دیگه هم طرف صداشو بالا میبرد زدم بیرون حالا هی اونا زنگ میزدن جواب نمیدادم ...معمولا هم نیروهای قوی هستن رییس بیرون نمیکنشون

منم مشکل تو رو داشتم ..سلیطه ها با قیافه های غیر قابل تحملشون زیادن تو محیط های کاری ..من یبار به کا ...

اوهوم دقیقا

ولی مشکل من سفته اس

اگه از اول میدونستم همچین آدمای کثیفی ان عمرن می موندم

دست صاحبکار سفته دارم