2789
عنوان

خیلی مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست
اخهاخههههعععههههه چراااااااا ابرووووووووو؟ اگه بگه ابروی اون پسره میره نه این دختری که قربانی بوده ت ...

نمیدونم خانواده اینا اینجوریه

بعد رفیقم به پسرع اعتماد کرده و اینم این کارو کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو وقتی از کسی شناخت کامل نداری

یهوو بهش اعتماد میکنی همینه

رفتید به ظواهره عالم نفسانی

ببخشید یه لحظه رفتم شبکه یک برنامه لحظات شرقی 😐😐

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

اینجوری حالش بدتر میشه تو این اتفاق اون مقصر نبوده...سعی کن باهاش حرف بزنی و یکم وقت بگذرونی و تشویق ...

همش خودشو مقصر میدونه

میگه تقصیر خودمه

میگه کاش نمیرفتم

اصلا جوری حالش بده از اتاقش بیرون نمیرههیچ جا همش گریه و به یه گوشه خیره میشه

اینجوری حالش بدتر میشه

تو این اتفاق اون مقصر نبوده...

سعی کن باهاش حرف بزنی و یکم وقت بگذرونی و تشویقش کنی بره تراپیست

تراپیست رو حتما باید برههه

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نمیدونم خانواده اینا اینجوریهبعد رفیقم به پسرع اعتماد کرده و اینم این کارو کرده

ببیببین اگه رفیقت برات مهمه هرکار میکنی راضیش کن به خانوادش بگه به اسم ابرو وگرنه خودشو نابود میکنه

همش خودشو مقصر میدونهمیگه تقصیر خودمهمیگه کاش نمیرفتم

خب بگو تو میدونستی و رفتی ؟

الان میتونی زمان رو برگردونی عقب و نری ؟

تو با خواست خودت این اتفاق افتاده ؟

جواب نه هست با اینکارات فقط به خودت ضربه بزرگ تری میزنی

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اصلا جوری حالش بده از اتاقش بیرون نمیرههیچ جا همش گریه و به یه گوشه خیره میشه

در چ حد بوده دست زدنش

بگو اصلا هرچی دست زده فرض کنه دست زده مرحومه مادر بزرگ من 😵💫😐😐😐

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

همش خودشو مقصر میدونهمیگه تقصیر خودمهمیگه کاش نمیرفتم

ببین بخدا منم اینجور بودم😫 اگه میخوای به ایدی چیزی ازش بده بهم باهاش حرف بزنم هیچکی اندازه من درکش نمیکنه اگه دوست داره ازش بپرس دخترم هستم نگران نباشید فقط برای اینکه منم اون دوران دوست داشتم با بکی خرف بزنم که درکم کنه میگم🖐🏻

بهش بگو وقتی از کسی شناخت کامل نداری یهوو بهش اعتماد میکنی همینه رفتید به ظواهره عالم نفسانی ببخشید ...

حالا اتفاقیه که افتاده درسته پیشگیری بهتر از درمان هست ولی الان بجای سرزنش باید کمکش کنیم