2789
عنوان

خیلی مهم

1 بازدید | 32 پست

بچه ها رفیق من رفته پیش یه پسری بعد پسره به زور دست زده بهش ورفیق من داره نابود میشه به نظرتون چطوری دلداریش بدم

دختره معصوم و بیگناهه این پسره بزور بهش دس زده

همش داره گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم خدا از پسره نگذره

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

اگه براش مهم نیست کسی بفهمه با یه وکیل مشورت کنه...اگه هم مهمه که فقط باهاش قطع رابطه کنه و پیش مشاو ...

اره خیلی مهمه براش فقط بخاطر ابرو و اینا مجبور شده چیزی نگه

و الان همش گریه میکنه

نابود شده

همش حس بد داره و اینا

عزیزم بگو بره تراپیست اون میتونه کمک کنه بهش

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خب برید شکایت کنید چمیدونم برو به خانوادش بگو ببین تروخدا هرکاری میکنید اینو مخفی نکنید وگرنه از درو ...

نمیدونم میترسه به خانوادش بگه

میگه واسه ابرو و اینا

اره خیلی مهمه براش فقط بخاطر ابرو و اینا مجبور شده چیزی نگهو الان همش گریه میکنهنابود شده همش حس بد ...

اخهاخههههعععههههه چراااااااا ابرووووووووو؟ اگه بگه ابروی اون پسره میره نه این دختری که قربانی بوده

تروخدا ترووووووخدا عوض کنید این طرز فکرو