2789
عنوان

بهم گفت کنسلی😬😬

1 بازدید | 32 پست

۵ ساله بهم پیام میده و همش پیگیرمه

امروزم دوباره خواست باهام اوکی شه

یکم صحبت کردیم یجا من به شوخی گفتم فلان کافه کنسله . اینم همونجا پاتوقش بوده برام نوشت تو خودت اول از همه کنسلی

چی جواب بدم؟ چقدر احمقه که ۵ ساله داره خودشو میکشه بهش جواب بدم بعد الان میگه کنسلی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگفتی چون پاتوقت اونجاست گفتم کنسله که مجبور نشم ببینمت 😏🤣🤣بلاک کن بره بابا

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

میگفتی شما؟

و بلاک

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بگو اوکی

بعد بلاکش کن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

بنظرم پیگیریت نبوده صرفا سرگرمیه پسرا خیلیاشون از اینکارا میکنن هر وقت حوصلشون سر بره پیام میدن سرشون گرم شه یا حالت بازی بدست اوردن دارن

پیگیرت بود عمرااا همچین حرفی اصن به ذهنش میرسید ک بزنه