2789
عنوان

مزاحم خیابونییییی 😭😂

1 بازدید | 55 پست

بچه ها امروز داشتم پیاده ی مسیری رو طی میکردم با ی ماشین دنبالم میکرد یکم جلوتر وایساد

پیاده شد

بهم گفت من دکتر مملکتم قصد مزاحمت ندارم میشه دو دقیقه اینجا وایسی؟

من گفتم نمیتونم ببخشید اونم هی اصرار ک خب بریم جای دیگه منم گفتم ببخشید و رفتم

یکم مجدد دنبالم کرد تهش دیگه بیخیال شد

سنش از من زیاد بودا ۳۰ میشد منم ۲۰ سالمه

به نظرتون خوشش اومده بود ؟ یا قصدش چی بود

دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اه ول کن بابا دکتر مملکت تو خیابون از این غلطا نمیکنه این اسکول مملکت بوده

تو زندگی واقعیم انقدری که اینجا راحت هستم و حرف دل مو میزنم راحت نیستم چون کمتر قضاوت میشم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

[QUOTE=414837989]شاید قاتل زنجیره ای بوده... خدا میدونه[/QUOمسخره نکن واقعا ترسیده بودم ی مسیر طولانی ای رو دنبالم بود و خب نگفت هم کارش چیه

دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻

اون شل ناموسی که خوشش بیاد میاد توی خیابون ؟؟؟

خیااااااابون آخه ؟؟؟

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

قبل و بعد تو هم جلو دخترای دیگه وایستاده نگران نباش چیزیو از دست ندادی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

خوشش اومده بود؟😐بابا اینا تو خیابون دنبال صدنفر میرن تا یه کم عقل جواب بله بده بهشون

چه دکتر بیکاری بوده

نی نی یار عزیز! قبل از این که سیکمو بزنی(تعلیقم کنی) یه اخطار بهم بده❤️😂