2789
عنوان

سخت ترین کار دنیا مادربودنه

35 بازدید | 10 پست

اگه یه روز میدونستم قرارهست اینقدر زجر بکشم هیچوقت بچه دار نمیشدم

یکماهم نیست ازدواج کردم

یبار تجربه جدایی رو داشتم و حاصل اون زندگی یه پسر 9ساله ست

پسرم وابستگی زیادی بمن داره ولی وابستگی من به اون بیشتره من نمیتونم لحظه ای دوریشو تحمل کنم

یکماهم هست ازدواج کردم همسرمم یبار جداشده و اونم یه پسر 6ساله داره

کلی چالش داریم تو زندگی

از ناسازگاری بچه ها باهم تا مشکلات مالی خودمون که من مجبورم باز برم سرکار

امروز بابای پسرم اومده دنبالش که با خودش ببره بچه رو

ما تو دوتا شهر متفاوت زندگی میکنیم با فاصله 10ساعتی

یعنی هروقت بخام نمیتونم بچمو ببینم

از دیشب که فهمیدم باباش میخاد بیاد تا الان که اومد دنبالش من کارم شده گریه

من نمیتونم این زندگی رو بدون اون تحمل کنم

حتی همسر خوبی ازم درنمیاد الان

همش تو فکرم با اینکه یکماه نشده از ازدواجم جداشم برم دنبال پسرم تو همون شهر زندگی کنم

همسرمو خیلی دوسش دارم

خیلی عاشقشم اما برا پسرم میمیرم

میگم کاش ازدواج نکرده بودم زندگی اون ادمم به چالش کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم جدا شدم پسر هشت ساله دارم. مثل شما خیلی بهم. وابسته ایم پسرم توی اون زندگی پدرش خیلی زجرش داده برای همین خیلی چسبیده بخودم و ترسو شده فقط جایی که من باشم میره برای همین قید ازدواج زدم میدونم کسی با این پسرمنو قبول نمیکنه

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

حضانتش با پدرشه اما بامن زندگی میکرد

برو دیگه برا همیشه ؟!

نکن با خاطر ازدواجت گرفت ازت؟!

راستش وقتی حضانت با ایشون بود اشتباه کردی آوردی که الان راحت بیاد برداره ببره

الان هم صبور باش با زندگی سلامت بچسب اونم پیش مدرسه حرف بزنید تلفنی تابستون هم هست گاهی بگو بیاد کمکم بزرگ میشه تنهایی میاد و میره

موندم پیشت با این شوهر جدید و بچه اش سخته

منم جدا شدم پسر هشت ساله دارم. مثل شما خیلی بهم. وابسته ایم پسرم توی اون زندگی پدرش خیلی زجرش داده ب ...

بنظرم ازدواج کردن اشتباهه

من روزی که برا بار دوم بله رو گفتم تو محضر پشیمون شدم

کاش منم ازدواج نمیکردم

موندم چطور تحمل کنم

بنظرم ازدواج کردن اشتباههمن روزی که برا بار دوم بله رو گفتم تو محضر پشیمون شدم کاش منم ازدواج نمیکرد ...

خدا راه درست رو جلو پات بزاره میفهمم چی میگی منم به پسرم وابستم خیلی چندسال زجرکشیدم تا حضانتش رو نتونستم بگیرم ونجاتش بدم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

اتفاقا کار خوبی کردی که همزمان هم ازدواج کردی هم بچه اتو نگه داشتی 👏 با چالش هاش بساز، زندگی همینه

زندگی بچه بدون مادر کابوس و عذاب جاودانه است

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

برو دیگه برا همیشه ؟!نکن با خاطر ازدواجت گرفت ازت؟!راستش وقتی حضانت با ایشون بود اشتباه کردی آوردی ک ...

دقیقا فهمید ازدواج کردم گفت میام میبرمش

من اونقدر صبور نیستم اونقدر قوی نیستم دوریشو تحمل کنم

شاید پیش پدرش به نفع خودشم باشه

من شاید خیلی خودخواهم که پسرمو برا خودم میخام

پسر همسرمم اذیتش میکنه

پسرم خیلی ارومه

چندشب پیش پسرهمسرم محکم زد تو سر پسرم که جیگرم کباب شد همون لحظه میخاستم پسرمو بردارم و برم از اون خونه

خدا راه درست رو جلو پات بزاره میفهمم چی میگی منم به پسرم وابستم خیلی چندسال زجرکشیدم تا حضانتش رو نت ...

اون حضانتش رو نمیده بمن با اینکه شرایط نگهداریشو نداره همش سرکاره کسی نیست مراقب بچه باشه

اتفاقا کار خوبی کردی که همزمان هم ازدواج کردی هم بچه اتو نگه داشتی 👏 با چالش هاش بساز، زندگی همینهز ...

میخاستم خیر سرم یه زندگی اروم داشته باشم اما الان یه چشمم اشک شده یه چشمم خون