2789
عنوان

دعای علقمه 🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 53 بازدید | 28 پست
یستشیر و نخوندم تا حالا اما علقمه فوق العاده قشنگه اما میگه خدایا دشمنانم و به بیماری و مشکلات دچار ...

چی بگم والا هرچی خیره بخون

مرسی گل مهربونم

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه خیلیا این نظر و دارنتوی متنش گفته شده خدایا دشمنانم و به مشکلات و بیماری گرفتار کن تا از فکر دشم ...

ببین این دعا رو معمولا برای وقتی میخونن که کسی دشمن بدی داشته باشه

اگه دشمن نداری خب نخون ولی اگه داری ، میگن بخونی خیلی زود دشمنت ذلیل میشع

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

مثلا گفته خدایا کسی که علیه منه و پشت سرم کار میکنه به مشکلات خودش گرفتارش کن تا منو بیخیال بشهبعد ا ...

خب بنظرم دعاهای قشنگ ترین هم هست اونارو چرا نمیخونی

میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵

مثلا گفته خدایا کسی که علیه منه و پشت سرم کار میکنه به مشکلات خودش گرفتارش کن تا منو بیخیال بشهبعد ا ...

خب حرف خوبی میزنه دیگ.

من دشمن دارم واقعا

دوست دارم بخونم.اما الان افسردم

اگ خوندی برام دعا کن توروخدا

ببین این دعا رو معمولا برای وقتی میخونن که کسی دشمن بدی داشته باشه اگه دشمن نداری خب نخون ولی اگه دا ...

چند نفری میخوان رابطه ی بابام و شوهرمو بد کنن و تقریبا موفق شدن

حالا اونا به کنار،من خودم از متن دعا خیلی خوشم میاد

🤎🧸

اسمش چیه دقیقا سرچ کنم

میخام بخونم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
چند نفری میخوان رابطه ی بابام و شوهرمو بد کنن و تقریبا موفق شدنحالا اونا به کنار،من خودم از متن دعا ...

میتونی بخونی

ولی اگه از نفرین میترسی اون قسمت نفرینش رو نخون

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!