2789
عنوان

دعای علقمه 🙀

53 بازدید | 28 پست

من عاشق این دعام اما میگن سنگینه و نفرینه، دلم میخواد بخونم اما میترسم

مگه میشه دعایی که از ائمه هست بد باشه؟!

(لدفا کسانی که به دعا اعتقاد ندارن توهین نکنن) ❌

🤎🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای مشمول یستشیر م قشنگن

ولی راجع به علقمه چیزی نمیدونم

اگر دلت بود برا مادر شدن سمیه با فرزندان سالم و صالح دعا کن

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

چرا نفرین؟ اطلاعی ازش ندارم اما اگه توی متنش چیز بدی گفته نشده بخون نفرین کجا بود اخه

مثلا گفته خدایا کسی که علیه منه و پشت سرم کار میکنه به مشکلات خودش گرفتارش کن تا منو بیخیال بشه

بعد از امام علی و امام حسینه بعدم خدارو صدا میزنه تا حاجت بده اما یه جاهایی میگه دشمنانم و به مشکلات و بیماری گرفتار کن تا از فکر من بیرون بیان

🤎🧸

دعای مشمول یستشیر م قشنگن ولی راجع به علقمه چیزی نمیدونم اگر دلت بود برا مادر شدن سمیه با فرزندان سا ...

یستشیر و نخوندم تا حالا اما علقمه فوق العاده قشنگه اما میگه خدایا دشمنانم و به بیماری و مشکلات دچار کن تا از فکر دشمنی با من بیرون بیان

چشم عزیزم انشاالله که حاجتت براورده بشه

🤎🧸

تاپیک های قدیمی اینجارو درباره ی این دعا خوندم. عاشق متنشم اما از نفرینش میترسم

وای این حرفا چیه استغفرالله

نفرین؟😐

بعد اون وقت نفرین کی و چی؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وای این حرفا چیه استغفرالله نفرین؟😐بعد اون وقت نفرین کی و چی؟

اخه خیلیا این نظر و دارن

توی متنش گفته شده خدایا دشمنانم و به مشکلات و بیماری گرفتار کن تا از فکر دشمنی با من دور بمونن

🤎🧸

خوندم این دعا رو فک کنم حتی چهل شب دقیق نمیدونم از روی دستورالعمل با زیارت عاشورای بعدش اتفاقا برای نفرین دشمنام

اما اونا سالم و سالم ترن .......، هیچی نشد براشون ، اما حالا اینهمه دعا اگه نگرانی چیزی دیگه بخون