2789
عنوان

ب نظر شما این فرد خسیسه

1 بازدید | 55 پست

با یکنفر چندماهه ب قصد ازدواج اشنا شدم طرف کلا از بچگی کار میکرده خانواده اش. کمکی بهش نمیکردن (دراین مورد سوال نکنبن) بعد شغلش کارمند بهداشت و.. . ۳۰ سالشه

بعد این فرد آسترولوژی هم بلده. بهم. گفت. به دوستات بگو اگه. کسی میخواد. براش آسترولوژیش بگم البته پولی. هیچی نگفتم. بعد قبلا بهش گفتم چقدر عطرت خوش بوست. همونجا یک عطر از تو جیبش دراورد حدود ۱ گرم بود بهم داد. د. هفته بعدش بهش گفتم. عروسمون. و خانواده ام. گفتن خیلی خوشبو اسم عطرت چیه. بعد بهش گفتم اسم عطری ک بهم دادی چیه نگفت. گفت. هرکی میخواد بگو تا براش بیارم منظورش پولی بود. هرکاری کردم نگفت بدترینش این بود گفت یکی از دوستام بیارم. اونم دوستش بیاره. رفیش بشدت پولدار باغ داره و ماشین. .... گفت. به نفعمون میشه و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم خسیس باشه

بیشتر سیاست داره و میخواد از آب هم کره بگیره

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

آره ولش کنا ...

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خرج کردنش برات چطوره؟ رستوران، هدیه؟ ببخشید اینو میگم یکم به نظرم گداگشنه اومد تا خسیس. البته بستگی ...

ن خرجی نکرده

من همون اول متوجه شدم. وضع خانودگی ما خیلی بهتره

ولی وقتی دیدم تنهایی داره تلاشش میکنه. زیاد بهش سخت نگرفتم