2789
عنوان

ماز یا قلمچی

46 بازدید | 15 پست

سلام

من نهم به دهم هستم و قراره انشاالله برم رشته علوم تجربی.

دیروز از موسسه کاز باهام تماس گرفتن و گفتن که برای سه سال یعنی از دهن تا دوازدهم کلا هم درس هارو تدریس میکنن و هم برای کنکور آماده میکنن. و گفتن که مشاور ایناهم داره و آزمون هاش حضوریه .

ولی تدریس هاش آنلاین هست قیمت هم چون مدرسه من غیرانتفاعیه و هزینش زیاده به خاطر اون من میتونم قسطی پرداخت کنم 12 میلیون هست پولش برام مشکل نیست. و یه سوال الان تو گوگل سرچ میکنم زیست دهم فصل 1 استاد فرهمندنیا میاره اونارو بازم پخش میکنن یا یه تدریس جدید هر سال دارن؟!

و اینکه توی آنلاین آدم متوجه میشه؟!

اگه مازی هستین میشه هر چی دربارش میدونین بهم بگین. ممنونم💜💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا ماز... خواهرم ماز داره و شاید بگم همه ترازای آزمون آزمایشیش «که جز بالاتریناست» رو مدیون همین ماز و تلاش خودشه

ماز بی نظیره

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

هزینه آزمون تنهای قلمچی هزینه سه سال کلاس وآزمون وبرنامه وهزار تاامکانات دیگه توماز هست دبیراشم الان واقعا عالین دیگه وهرچی خوب توهرموسسه ای بوده جمع کرده

کلاس آنلاین بازدهیش برامن ازکلاس حضوریم بیشتره بازم بستگی به خودت داره

کلاساهم مجدد ضبط میشن وتوآنلاین میتونی سرکلاس دبیراباشی🎀

من خودم امسال رفتم سمت ماز وازتل هم دنبال کردم ثبت نام نکردم ولی اگه دهم بودم قطعاالماس مینوشتم بازم خودت نمونه تدریس هارو ببین وباچندنفر مشورت کن💗

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

فقط من از یه چیز میترسم

اونم اینه که وقتی مدرسه ها شروع میشه.

چون زبان میرم و درسام سنگین میشه میترسم وقت نیارم نگاه کنم. یا خودشون طوری میکنن که وقت کنم.

به نظرتون ارزششو داره؟!

رشتشون چیه؟!

تجربی

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫