هستی۲۲۲۷۵ مدیر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 650 عنوان کیا مستاجرن | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 21 پست برا خونتون خرج میکنید مثلا رنگ یا کاغذ دیواری ؟وسایلتون زیاده؟ دیروز | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 8262 اخرش ضربه میبینن انشالله به زودی بریم خونه ای که برا خودمونه انشاالله 🤲🫂 نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3939 تاپیک جدید من راجب همین بود... شوهرم گیر داده خونه بخریم ولی یه جای داغون،خیلی داغون...حالا من میگم ... هر کی یه نظری دارهولی خب اخه الان نخری بعدا پولت بی ارزش میشه اونم ادم سنش بالا میره مگه جونی میمونه برا اسباب کشی و مستاحری. من باشم قبول میکنم بعد از مدتی وامی چیزی جور میکنم بازسازی میکنم در حد نیاز برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3939 واقعا خیلی بده مگه ادم چند بار زندگی میکنه همین یک بارم ب دلمون نبود.... برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
هستی۲۲۲۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 650 تاپیک جدید من راجب همین بود... شوهرم گیر داده خونه بخریم ولی یه جای داغون،خیلی داغون...حالا من میگم ... اون خونه رو بخرید بدید مستاجر خودتون برید جایی که دوس دارید خونه بخرید منم باید محل زندگیم به دل خودم باشه وگرنه افسردگی میگیرم
هستی۲۲۲۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 650 همین یک بارم ب دلمون نبود.... هییییییجدیدا فقط از خدا سلامتی و آرامش میخوام همین انشالله تو این اوضاع هیشکی درگیر بیمارستان و دارو و اینا نشه
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3939 هییییییجدیدا فقط از خدا سلامتی و آرامش میخوام همین انشالله تو این اوضاع هیشکی درگیر بیمارستان و دارو ... اره با حسرت و فکر چیزی درست نمیشه توکل ب خدا ایشالا عاقبت بخیر شیم همه مون برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
روزگاربدتاکردبامن عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 4385 متاهلی بله بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟