2789

رنگ آره کاغذدیواری نه

وسایل مثل بقیه همه چی داریم نمیگیم چون مستاجریم اینو نخریم اونو نخریم

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

من خونه پدرمم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رنگ آره کاغذدیواری نهوسایل مثل بقیه همه چی داریم نمیگیم چون مستاجریم اینو نخریم اونو نخریم

من میخوام وسایل خونه رو عوض کنم البته نه همه اونایی مه قدیمی ان با خودم میگم مستاجرم تو جا به جایی خراب میشن

من میخوام وسایل خونه رو عوض کنم البته نه همه اونایی مه قدیمی ان با خودم میگم مستاجرم تو جا به جایی خ ...

منم قصد تعویض دارم تورم نمیذاره پول دستم بیاد میخرم دنیا دوروزه شاید من حالاحالاها صابخونه نشدم باید حسرت وسایل خوشگل و نو به دلم بمونه؟

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

من دوس دارم وسایل بخرم ولی به خاطر مستاجری موندم

اگه چند ساله ی جا نشستی و تمدید میکنی فضاشم داری بخر

من خیلی وسیله هام داغون شده تو این جا ب جایی ها دیگه دلم نمیخواد عوض کنم بعد چون ی موقع ممکنه بریم تو ۴۰ متری فقط ی دست مبل نیم ست دارم با میز ناهارخوری کم جا ۴ نفره با تخت و کمد

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
اگه چند ساله ی جا نشستی و تمدید میکنی فضاشم داری بخر من خیلی وسیله هام داغون شده تو این جا ب جایی ها ...

تو هر خونه ای دو سه سال هستیم جاشم هست تقریبا

ولی بلاخره با جابه جایی داغون میشه

تو هر خونه ای دو سه سال هستیم جاشم هست تقریبا ولی بلاخره با جابه جایی داغون میشه

امیدوارم ی فرجی بشه همه مستأجر ها صاحبخونه بشن ازین خونه ب دوشی خلاص شیم منم خیلی دلم برای وسایلام میسوزه ک ب بدبختی تهیه کردیم تازه کلی هم سلفون و ضربه گیر پیچیدیم موقع اساس کشی اما بازم زخمی شدن

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

دقیقا من کوجیکترین چیزی بخام بخرم حیفم میاد

شوهرمم میگه مستاجریم برا چی میخای و فلان.

وسایلم همه قدیمی و زدگی دارن

ایقد قیمتا نجومی شده ک دیکه نمیشه

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم