rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 عنوان چکاب قبل بارداری 27 بازدید | 9 پست رفتین؟ واجبه رفتنش یا وقتی فهمیدین باردارین رفتین؟ میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟ امروز | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژواااآن عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 1472 بعدش اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2300 رفتم و فهمیدم تیروئیدم برای باردارشدن بالاس دارو خوردم تنطیم شدعلطت خون دارم که به محص بارداری باید آسپرین میخوردمقند هم کنترل کردم یک مادر دهه ۷۰
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 رفتم و فهمیدم تیروئیدم برای باردارشدن بالاس دارو خوردم تنطیم شدعلطت خون دارم که به محص بارداری باید ... یعنی قبلش نمیدونستی تیروئیدت بالاست؟ میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2300 یعنی قبلش نمیدونستی تیروئیدت بالاست؟ تیروییدم بالا نبود برای فرد عادی نرمال بود برای کسی که میخواس باردار بشه زیاد بودتا ۵ برای فرد عادی نرماله ولی خانم که میخواد باردار بشه نباید بالای ۳ باشه یک مادر دهه ۷۰
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 تیروییدم بالا نبود برای فرد عادی نرمال بود برای کسی که میخواس باردار بشه زیاد بودتا ۵ برای فرد عادی ... پس چکاب واجبه و حتما باید برماگه کسی تیروئدش بالا باشه و باردار بشه چی میشه؟ میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2300 پس چکاب واجبه و حتما باید برماگه کسی تیروئدش بالا باشه و باردار بشه چی میشه؟ تیرویبد هم مانع بارداری میشه هم رو معز جنین تاثیر میزاره اگر کنترل نشه بهتره برسه به ۱ یک مادر دهه ۷۰
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 تیرویبد هم مانع بارداری میشه هم رو معز جنین تاثیر میزاره اگر کنترل نشه بهتره برسه به ۱ ازمایش کل دادی یا تیر وئیدی جدا بود؟ میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2300 ازمایش کل دادی یا تیر وئیدی جدا بود؟ رفتم دکتر خودش آزمایشات لازم پاپ اسمیر و سونو انجام داد برای شوهرمم آزمایش اسپرم نوشت یک مادر دهه ۷۰
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 رفتم دکتر خودش آزمایشات لازم پاپ اسمیر و سونو انجام داد برای شوهرمم آزمایش اسپرم نوشت ممنون عزیزمدکتری ک من پیشش میرم دوستم قبل اقدام رفت پیشش و بهش گقت برو اقدام کن اگه نشدی ۶ ماه بعد بیا و فقط بهش قرص اووفیت و اسیدفولیک داد و چیز دیگ ای نگفت بش میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟