2789
عنوان

جوش زمان تخمک گذاری😢

59 بازدید | 12 پست

زمان تخمک گذاری کسی جوش میزنه ؟ من هرماه این وصعیتو دارم پوستم بعد پریود یدونه جوشم نداره ولی لکه جوشای قبلی هست تا لکه ها خوب بشن باز میشه تخمک گذاری و جوش میزنم و این سیکل ادامه داره 😭 خسته شدم میخوام برم سفر باز کلی جوش در آوردم واقعا کسی اینجوری هست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قند و شیرینی مصنوعی نخور ورزش کن نون سفید نخور

اخه هورمونیه جوشام دقیقا تایمی ک هورمون به اوجش میرسه پوستم شدید چرب میشه اصن نمیتونم کنترلش کنم هرچقدرم میشورم همش چربه

جوش تخمک گذاری، جوش پریود، جوش استرس، جوش..... همه رو میزنم لعنتی

قبلا اصلا اینجور نبودم

فقط قبل پریودم یک دونه روی چونه یا پیشونی میزد

مردم بزرگ می شن جوشاشن کم میشه مال من برعکس

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
برعکس موقع تخمک گذاری که پوست و موها بهتر میشن البته هرکی یجوریه

منم فکر میکردم اینجوریم ولی چند ماهه دقت میکنم موقع تخمک گذاری جوشام میریزه بیرون نه قبل پریود واسه همین گفتم ببینم کسی مث من هست یا من غیر عادیم

اخه هورمونیه جوشام دقیقا تایمی ک هورمون به اوجش میرسه پوستم شدید چرب میشه اصن نمیتونم کنترلش کنم هرچ ...

هورمون هات تحت تأثیر تغذیه ات اضافی تولید میشن

اصلاح سبک زندگی نکنی پلی کیستیک میشی

این اولین نشونه هاش هست

خود دانی

قند و شیرینی مصنوعی نخور ورزش کن نون سفید نخور

فکر کنم درمانش همینه ولی نمیتونم عملی کنم

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
جوش تخمک گذاری، جوش پریود، جوش استرس، جوش..... همه رو میزنم لعنتی قبلا اصلا اینجور نبودم فقط قبل پری ...

آره واقعاا منم از ۱۵ سالگی تا الان ک ۳۴ سالمه جوش میزنم میخوام برم سفر با این حوشای چرکی همش باید اعصابم خرد باشه و بهم خوش نمیگذره 😭😭 چیکار کنم تا ۵ روز دیگه خوب بشن

تو جامعه قند زده ما خیلی شخته از در و دیوار چیزای شیرین میریزه

وای واقعا خوب گفتید جامعه قند زده

واقعا همینه