2789

به نظرم یه ادم چه زن چه مرد حتی اگه بهترین آدمم باشه حالا خور باشه هزار تا خیریه هم اگه بزنه هزارتا کار درستم اگه انجام بده ولی پدر مادر خوبی نباشه باید جاش جهنم باشه اینجوری به عدالت خدا باید شک کرد

بنظرم همینکه بتونی پدر مادر خوبی باشه بهشت حقته

طرف میبینی پول داره ولی یه قرون به بچش نمیده تازه وصیتم میکنه پولشو بدن به خیریه و فلان بعد مرگش

اون پول قطعا حرومه چون بچه راضی نیست

تو وقتی نمیزاری بچه ای که به خاطر تصمیم و خودخاهی تو به این دنیا اومده پولتو بهش روا نداری هرچقدرم بقیه بخاطر خیری که بهشون دادی دعات کنن فایده نداره

....

نمیدونم چرا هیت گرفتی حرفت منطقیه

شاید کسی که تو این وضعیت نبوده باشه درک نکنه

البته بعضیا شاید برای اینکه اختلاف کمتری سر تقسیم ارثشون چیش بیاد یه بخشش بدن خیریه یا بخوان یه بخشی از اموالشون صرف خیرات بشه واسشون ولی نه کلش یا در حدی که بچه خودشون نیاز داشته باشه و دریغ کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بگم؟ ولی من به چشم خودم دیدم. همه ی آدم های خیلی موفق و خیلی تاثیر گذار در دنیا برای خانواده ی خودشون بدترین بودند. حالا نه فقط از لحاظ مالی که شما گفتی. از خیلی لحاظ... شما برو زندگی صاحبان بزرگ صنایع یا سیاستمدارها و یا دانشمندان رو بخون. خیلی بینشون این مورد زیاده.
ولی خب من هم معتقدم کسی که به عزیزان و نزدیکان خودش خیر نمی رسونه دیگه باقی خوبی هاش به دردی نمی خوره.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.