2789
عنوان

قضیه داداش دوستم

169 بازدید | 49 پست

بچه ها من دوست صمیمیم دو رگه کرد و ترکه خیلی خوشگله خودمم ترکم

داداشش از خودشم خوشگلتره

من چند باری دیدم داداششو و ازش خوشم اومد

قد بلنده خوشگل ورزشکار معلم 2 سال ازم بزرگتره

خلاصه مثل این ک تو رایطه بوده من تا فهمیدم دیگه فراموشش کردم البته چمد روز بعدش دوستم گف کات کردن و بنده ب کراش زدنم ادامه دادم البته دوستم نمیدونست خوشم میاد از اون

چند روزی گذشت دوستم و دیدم لباسشو عوض کردنی بازوشو دیدم ک کبودی های وحشتناک داره گفتم چت شده مثل این ک داداشش زده بودش گف این روانی دست بزن داره بابامم داشت توروخدا اومد سمتت پسش بزن دستش خیلی سنگینه عصبانی شه مث صگ میزنه جلو چشمشو خون میگیره

و بله داداشش بهم پیشنهاد داد دیروز و من فک کنم واقن خیلی دوسش دارم ولی حرفای خواهرش دو دلم کرد ممکنه منو نزنه؟ و فقط خواهرش و اذیت کنه؟

اگ بشه برا اولین بار قراره من تو رابطه برم

میشه برا زندگی مرد!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احمقیت رفتن تو رابطه با چنین ادمی ..

ولی من چون احمقم سریعا میرفتم🤣

و شاید خسته تر از چیزی که همه فکرش رو میکنن .. نامهایی از من به من : مرسی که وایسادی و کم نیاوردی .. یه تنه موندی اون وسط : )) هرکی هرچی میخواست بهت میگفت و تو دم نمیزدی ، در سکوت تلاشتو میکردی واسه قوی شدن ، واسه هدفمند شدن ، واسه مستقل شدن .. دردات قابل شمردن نبودن اما هنوزم سرت بالا بود ! دمت گرم : )

آره حتما که نمیزنه 🤣🤣🤣😏😏تو چقدر ساده ای .فیلم ملی و هزار راه نرفته رو اگر ندیدی حتما ببین .آدمی که دست بزن داره وقتی وحشی میشه آدم روبرش براش با کیسه بوکس هیچ فرقی ندارد .حالا میخواد زنش باشه مادرش باشه یا خواهرش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یعنی جواب رد؟

خودت باید تصمیم بگیری

باهاش یه مدت برو تو رابطه ببین چطوری باهات رفتار میکنه و اصلا فعلا بهش وابسته نشو

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤