2789

گذاشتی جلشون همه رو تک تک دست میزنن تا یدونه بردارن

خوب میوه های الان با پوست میخورن گوجه سبز و زرد الو و هلو و البالو و ...

پرتقال و سیب نیستن که قابل پوست کردن باشن

یا سبزی رو شخم میزنن میخوان بردارن

شیرینیارو همه رو دسمالی میکنن یدونه برمیدارن

یا تو قندون همه قند و نباتی دسمالی میکنن یدونه بردارن

بخدا خیلی بده اونم واسه ادمای بزرگ

حالا بچه ها نمیدونن یه چیزی

دیروز ی جا مهمونی رفتیم یکی بود همه چیو شخم میزد

میوه هارو دونه دونه برمیداشت فشار میداد یکیو میخورد

شیرینی هم همینطور

من خیلی بدم میاد🙁 بگید که تنها نیستم 🙃

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت

مادرشوهر من همراه صابون نمیزنه به دستاش اصلا تو اینهمه سال نزدیک بیست ساله میشناسمش هرگز ندیدم دست بشوره

تماااااام غذا هارو با دست میخوره مثلا بجای چنگال قبل اینگه غذا بکشه مرغ و گوشت رو میکشه بشقاب کاااامل با دست تیکه تیکه های ریز میکنه هی هم دست میزنم به ذهنش لیس میزنه اخر سر برنج میکشه، بعد با همون دستا غذاها رو که جمع میکنیم همه را با دست میریزه تو ظرف حتی خورش هارو

اون دیگه آبکیه مثلا قرمه رو چرا دست میزنی آخه

ینی یه حالتی که سالها سالها گریه میکردم

الان بسختی تونستم نرم اگه رفتم اصلاااااا نگاه نکنم

خوش بحالت مادرشوهر من همراه صابون نمیزنه به دستاش اصلا تو اینهمه سال نزدیک بیست ساله میشناسمش هرگز ن ...

وای دستشو لیس میزنه دیگه تیر اخره😷🤣🤣

وای دستشو لیس میزنه دیگه تیر اخره😷🤣🤣

بخدااا تازه بعدشم با همون دستای نشسته میاره جلو همه میشینه هندونه پوست میکنه تماااااام تلاششو میکنه همه جاش دست بزنه، گاهی مثلا به تیکه بیوفته رو فرش اونو هم برداره بزاره تو ظرف

گاهی یه ناخنک هم بزنه، بعد با قسم و آیه و تو بمیری بگه جان من مرگ من به تیکه بخور باااااااااید بخوری 😐حالا هی قسم بخور تو بمیری هم من ن می خوووو رممممم

بخدااا تازه بعدشم با همون دستای نشسته میاره جلو همه میشینه هندونه پوست میکنه تماااااام تلاششو میکنه ...

😂😂😂😂😂😂