2789
عنوان

چجوره که یهو خارش میگیره

1 بازدید | 21 پست

موهام

الان کف سرم یهو خارش گرفت و شوره میاد دستم

بیشتر بخارم بیشتر موهای همون قسمت چرب میشه

اینطوری نیست که وقت حموم کردنم باشه دیروز رفتم حموم

وقتی خارش شروع شد میرم با اب سرد موهامو میشورم خوب میشه حس خوبی داره

دلیلش چیه واقعا

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوان منحرف

ذهنت تباهه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دیدم کره ای میرم موهاشون پاکسازی میکنم

تو ارایشگاه میشورن و هزار چیز میزنن و کف سر ی چی میکشن

وای خیلی خوبه واقعا پوست سر ادم نفس میکشه 🤤

منممممم میخواااامم☹️

منم اینجوریم هم پوستم چربه هم سرم و خارش یهویی اینجوری دارم اینجوریم حتی از حموم میام بیرون گوشه هایی میخاره

واسه پوست و موی چربمه من ، بعضی وقتا دست میزنم انگار روغن زدی بهش

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

دیدم کره ای میرم موهاشون پاکسازی میکنم تو ارایشگاه میشورن و هزار چیز میزنن و کف سر ی چی میکشن وای خی ...

آره منم دیدم اصلا حال خوبی دارههههه

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀